Daniel Bakotić
Marinski Heartmades

Božić je upravo postao ljepši uz kuglice riječke dizajnerice

Zimski period u koji smo upravo zakoračili period je izazova i prilika: budimo iskreni, izazov je zadržati duh i raspoloženje na visini u tmurna i hladna zimska jutra, kad bismo se najradije pokrili prekrivačem preko glave i tako čekali proljeće.

Međutim, osim što je istovremeno riječ i o periodu iščekivanja, blagdana, nove godine koja će sigurno biti "baš ta godina naših priželjkivanih promjena", zima je i period prilike da naučimo kako sami sebe razamziti, kako dnevno činiti niz onih sitnih koraka zbog kojih se osjećamo ugodno. Za pojašnjenje, samo kratki podsjetnik na duge kupke, šalicu prekrasnog čaja i dragu knjigu u ruci, prvo izvlačenje iz ormara onog savršenog vunenog šala koji baš uvijek jednako grije...Ne treba ići mnogo dalje: sjetimo se samo koliko je važan i ugodan prostor u kojem boravimo.

Daniel Bakotić

Upravo taj osjećaj ugodne zimske ušuškanosti prizivaju nove božićne kuglice riječke dizajnerice keramike Marine Marinski. Nije potrebno vjerovati u Božić da biste povjerovali u njihovu magičnu moć. Razigrane, a istovremeno zimski elegantne, one naprosto zrcale zimsku pozitivu, nalazile se na božićnom drvcu ili bilo kojem drugom istaknutom mjestu vama bitnog prostora. Istu stvar, vjerojatno eksponencijalno uvećanu, odradit će i za vama drage ljude, kao dar.

Daniel Bakotić

Marina Marinski svakom se ukrasu posvećuje jednako predano, unoseći vlastitu zimsku igru u svaku ručno iscrtanu liniju. Jednako to vrijedi za obje linije kuglica koje pod brendom Marinski Heartmades priprema za Božić 2016. Jedne su minimalističke, elegantne mat crne i bijele, s crnim i zlaćanim ornamentima motiva iz prirode: Marini dragih ptičica, lišća, grančica, cvijeća. Druga je pak „linija za vječne djevojčice“, s prepoznatljivim Marinski curicama, zlatnim, platinastim i bijelim ilustracijama na midnight blue, sivoj, crnoj, nježno ružičastoj, vatrenoj crvenoj ili pozadini boje breskve.

Daniel Bakotić

Daniel Bakotić

Uostalom, zavirite u fotografije, one najbolje ilustriraju tu zimsku magiju. I nemojte stati samo na tome, vrijeme je da razmazite sebe i druge!

Daniel Bakotić

Unikatne keramičke kuglice dostupne su od 20. listopada 2016. na www.marinski.me. Marinski Heartmades ovim putem daruje čitatelje s 10% popusta koji se odobrava unosom koda SWEETCHRISTMAS pri finaliziranju kupovine u košarici. Ponuda vrijedi do 26.listopada 2016.

Daniel Bakotić

Daniel Bakotić

Daniel Bakotić

Linker
09. kolovoz 2022 14:14