Veliki horoskop uz novu Gloriju

Astro profil kraljevske obitelji: ‘Meghan Markle voli blještavilo, snažnim utjecajem je Harryja navela na ‘svoj mlin‘

Uz novi broj magazina Gloria na kioscima vas čeka i knjižica Horoskop na dar. Osim svih važnih informacija o tome što nas čeka u ljetu koje je pred nama, u njoj se nalazi i analiza događaja koji su obilježili kraljevsku obitelj. U astrološkom smislu, sudbinu britanske kraljevske obitelji odredit će Saturn, Mars i Škorpion, a tu baš sinergija i nije pretjerano obećavajuća.

U astrološkom smislu, sudbinu britanske kraljevske obitelji odredit će Saturn, Mars i Škorpion, a tu baš sinergija i nije pretjerano obećavajuća. U zvijezdama je zapisano da se Kraljica, Bikica čijom astrološkom kartom "upravljaju" Škorpion, Lav i Jarac, i princ Charles, rođen u znaku Škorpiona, ni u čemu ne mogu složiti. Ona je stabilna, pragmatična, racionalna, konkretna i ne previše osjećajna i kao sidro obitelji ne podnosi drame u odnosima, dok je on strastven, šarmantan, duhovit, nije ga previše briga što drugi misle o njegovim postupcima i ide svojim putem.

Prinčevi Harry i William zvjezdano su nekompatibilni.

William je Rak koji ostavlja dobar dojam u svemu i na sve, ali i zna "otpiliti" osobe koje mu idu na živce ili unose nemir u njegovu svakodnevicu, dok je Djevica Harry pokazao kako mu je puno važnija osobna sreća od dužnosti koje mu pripadaju po rođenju. I njihove supruge su potpuno drukčije. Kate, vojvotkinja od Cambridgea, vrlo je obrazovana i ta intelektualnost silno godi princu Williamu. Apsolutno kontrolira svoju sudbinu, zna što želi i kako to postići. Uz to je i strpljiva, diplomatična, drži do tradicije i dosad nije napravila niti jedan korak koji bi kraljevsku obitelj osramotio na bilo koji način. Voli moć i naslijeđe u pozitivnom smislu, obitelj joj je istinski na prvom mjestu i bez problema obavlja svoje dužnosti iako nije sklona istupima u javnosti.

image
Britanska kraljevska obitelj svim će nedaćama odoljeti pomoću Škorpiona, koji će donijeti ravnotežu i pravednost.
PAUL GROVER/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Provjerite ljetni horoskop u knjižici uz novu Gloriju! Rakovima se sprema sudbonosni susret, a Bikove će privući netko iz prošlosti

Meghan Markle pak voli blještavilo, godi joj kad je u prvom planu, pred novinarima se osjeća kao riba u vodi, a kao strastvenoj Lavici, obitelj joj je također najvažnija, ali njezina, a ne kraljevska. I dok se čini kako Kate nekako prirodno pripada suprugovoj obitelji, Meghan je od prvog dana dala do znanja da nije spremna na kompromise veće od drukčijeg, elegantnijeg stila odijevanja.

Fleksibilnost joj nije jača strana i snažnim utjecajem na Harryja uspjela ga je navesti na "svoj mlin".

On to dopušta, jer je strastvena i pomalo komplicirana osoba koja sve želi postići polako i postojano, ali na svoj način, pa mu malo njezine srčanosti i energije dobro dođe. Meghan nema ništa protiv kraljevskog tretmana, ali u vlastitom dvorcu. Njemu pak godi sloboda i stabilnost koju mu u ovom trenutku pruža Meghan. Kakvi će dalje biti odnosi među svima njima, ovisi najviše o Marsu, koji u svima njima u određenom trenutku izaziva borbeni duh. Čak i Račica Camilla, miroljubiva i uvijek spremna na šalu vojvotkinja od Cornwalla, pod njegovim utjecajem zna povremeno pokazati barem zube.

image
Strastvena Lavica voli pažnju, a svoju obitelj stavlja na prvo mjesto. A njezina obitelj nikad nije bila ona kraljevska.




BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ipak, tragični događaji koji su rastužili Elizabetu II. - od Harryjevog odricanja od kraljevske titule do odlaska princa Philipa - neće imati snažniji utjecaj na status monarhije. Barem ne još nekoliko generacija. Za to će se pobrinuti Škorpion, koji za razliku do borbenog Marsa i hladnog i rušilačkog Saturna u kraljevsku obitelj unosi ravnotežu i pravednost. Dakle, sve ostaje u obitelji i sve će se riješiti u obitelji unatoč povremenim oblacima koji se nadalje očekuju.

A kakve avanture vas očekuju do kraja ljeta, otkrijte u knjižici Horoskop koju vam darujemo uz novi broj Glorije! Osim tarota i horoskopa za svaki znak, možete ponešto naučiti o snazi brojeva, odigrati zabavan kviz i otkriti koji vam element najviše paše. Važno je samo da dobro se zabaviti!

image
Gloria produkcija
Linker
24. travanj 2024 02:34