NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
Nobody Wants This

Tražite romantičnu komediju? Na Netflix je stigla obećavajuća serija s Kristen Bell i Adamom Brodyjem

U deset epizoda serija donosi ljubavnu priču između dvije potpuno različite osobe - pitanje je mogu li prevladati sve razlike?

U deset epizoda serija donosi ljubavnu priču između dvije potpuno različite osobe - pitanje je mogu li prevladati sve razlike?

Od 26. rujna sve ljubitelje romantičnih komedija očekuje nova poslastica na Netflixu - serija "Nobody Wants This" inspirirana stvarnim događajima iz života kreatorice Erin Foster koja je seriju napisala i producirala uz sestru Saru Foster, a u čijem je fokusu veza između osoba različitih religijskih uvjerenja, odnosno svi izazovi modernog dejtanja.

Može li funkcionirati veza agnostičke voditeljice podcasta i nekonvencionalnog rabina?

Serija prati Joanne, agnostičku voditeljicu podcasta o seksu i vezama, čiji se život zakomplicira kada u njega uđe Noah, nekonvencionalni rabin. Unatoč njihovim očitim razlikama, između njih razvija se neočekivana privlačnost. Kroz deset epizoda saznat ćemo može li dvoje ljudi iz naizgled nespojivih svjetova pronaći zajednički jezik i ljubav, pri čemu se suočavaju s raznim izazovima među kojima su različita vjerska uvjerenja, životni pogledi, ali i - klasično - uplitanje obitelji.

image

Kristen Bell i Adam Brody

NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

Inspirirano stvarnim životom

Erin Foster, jedna od kreatorica serije, otkrila je za Tudum da ju je za priču inspirirao vlastiti život.

"Ova serija temelji se na jedinoj dobroj odluci koju sam u životu donijela: zaljubljivanju u dobrog židovskog dečka. Ali i shvaćanju da je biti sretan mnogo teže nego biti nesretan - jer se nemate na što žaliti. I zato sam napravila ovu seriju, da pokažem kako pronalaženje ‘prave osobe‘ može biti jako teško", priznala je Erin otkrivajući detalje iz svojeg privatnog života koji su je inspirirali za priču.

image

Kristen Bell, Stephanie Faracy, Justine Lupe

NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

"Najbolje priče dolaze iz vlastitog iskustva jer polazimo iz jedinstvene perspektive, ali potencijal da to unovčimo vidjela je moja sestra Sara. Ja samo živim svoj život. Imala sam 35 godina i bila sam se spremna skrasiti po svaku cijenu. Iako sam bila agnostik, odrastala sam okružena prijateljima Židovima pa kada me moj sadašnji suprug Simon pitao bih li se zbog njega konvertirala na židovstvo, nisam to smatrala velikom stvari. Tada mi to nije previše značilo. Da me pitao želim li biti u kultu, pristala bih i na to. Imala sam 35 i željela sam brak. Ipak, kad sam prošla kroz sve to, bila sam fascinirana, bio je to neki novi svijet. Na početku, kad smo se upoznali, nije se činilo da živimo toliko različite živote, ali kako su stvari postajale ozbiljnije, shvatili smo koliko toga ima i nije se radilo samo o tome jesi li ili nisi vjernik. Razlike su sezale mnogo dalje, sve do roditelja imigranata koji su 40 godina u braku, kao što su Simonovi, za razliku od moje obitelji u kojoj je bilo više brakova i razvoda. Nismo mogli biti iz različitijih svjetova, a različiti životni stavovi stavili su nas u jedinstvenu poziciju, odnosno donijeli su nam mnogobrojne izazove u vezi koje smo sad pretvorili u seriju", otkrila je Erin.

Glumačka postava

Serija "Nobody Wants This" okuplja impresivnu glumačku ekipu: Kristen Bell, 44-godišnji glumicu, gledamo u glavnoj ulozi Joanne, dok Nou, glavnu mušku ulogu, igra Adam Brody, američki glumac koji je najpoznatiji po ulozi Setha Cohena u seriji "O.C". Joanninu sestru glumi Justine Lupe koju mnogi znaju po ulozi Wille Ferreyre iz hit serije "Nasljeđe", dok Noinog brata glumi Timothy Simons, najpoznatiji po ulozi Jonaha Ryana u serijalu "Potpredsjednica".

image

Jonah Ryan i Adam Brody

NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
image

Kristen Bell, Sherry Cola i Justine Lupe

NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

"Nobody Wants This" ima 10 epizoda koje traju između 20 do 30 minuta pa ako ste u potrazi za dozom romantike i smijeha, ovu seriju stavite na listu za gledanje, a s obzirom na kratko trajanje idealna je i za vikend binge.

Linker
27. rujan 2024 14:55