PRESS
U KSET-u

Predstavljanje hvaljenog albuma na vinilu: Prvi samostalni koncert mlade kantautorice Miiriam

Autorica je objavila album prvijenac ‘Call me up‘, a u Zagrebu će održati i sovj prvi samostalni koncert.

Autorica je objavila album prvijenac ‘Call me up‘, a u Zagrebu će održati i sovj prvi samostalni koncert.

Prvi su nastupi uvijek posebni, iako mlada glazbenica Miiriam ima iskustva na pozornici, sada će izvesti svoj prvi samostalni koncert. U četvrtak, 17. studenog u KSET-u, pjevačica će predstaviti i svoje prvo vinilno izdanje za hvaljeni album "Call Me Up". Također, na koncertu će svi zainteresirani moći kupiti vinilne ploče koje su tek pristigle iz tiskare.

Zagrebačka kantautorica Miriiam predstavila se u prošloj godini s dva singla ‘Knot‘ i ‘Simple-Minded Love‘ i pratećim šarmantnim spotovima prije nego što je u studenom objavila album prvijenac "Call Me Up" u izdanju prijateljskih diskografskih kuća Basic&Rough i Mudri Brk. Album je odmah naišao na hvalospjeve kritike, pa je tako uvršten među najbolje albume 2021. godine po ocjenama domaćih medija.

Album je od izlaska krajem 2021. godine do danas samo na Spotify servisu streaman preko 200.000 puta, a pjesme su s njega dospjele do radijskih postaja od SAD-a, Australije, Njemačke, Francuske, Nizozemske, UK-a, Brazila, Italije, Švedske, Španjolske do Portugala.

image

Miiriam će predstaviti sovj eprvo vinilno izdanje

PRESS

Miriiam je, osim publike, prigrlila i kritika te joj je novinarski Rock&Off žiri dodijelio nagradu Veliki Prasak za najboljeg novog izvođača godine. U međuvremenu je objavila i spot za singl "Stella" te EP "Live Session".

Nakon jake ovogodišnje koncertne sezone i nastupa na festivalima kao što su InMusic, Motovun Film Festival, Let‘s Rock, Mudri Brk, Hoomstock itd., usvirani bend ovim nastupom slavi i promovira izlazak hvaljenog prvijenca u fizičkom vinil formatu.

image

Koncert u KSET-u 17.11.

PRESS

Ulaznice za koncert moguće je kupiti po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna (5.31 €) putem linka te u fizičkom obliku u KSET-u i Dirty Old Shopu. Na dan koncerta ulaznica će koštati 50 kuna.

Linker
06. svibanj 2024 16:00