PRESS
PRIJEDLOG ZA VIKEND

Od moćnog do melodičnog - sve nijanse techna u Petom Kupeu

Hush! u petak slavi svoje već deseto izdanje i sprema odličnu zabavu uz ukrajinsku DJ-icu Nastiu, dok je za party u subotu zadužena DJ-ica Henri Bergmann, zvijezda melodičnog techna koju dovodi One Drop Music.

Hush! u petak slavi svoje već deseto izdanje i sprema odličnu zabavu uz ukrajinsku DJ-icu Nastiu, dok je za party u subotu zadužena DJ-ica Henri Bergmann, zvijezda melodičnog techna koju dovodi One Drop Music.

Imamo odličnu ideju za zabavu ovog vikenda - u zagrebačkom klubu Peti Kupe 17. i 18. svibnja rođendan slave Hush! i Insolate te povodom slavljeničkog spektakla dovode DJ zvijezde. Zagarantiranu zabavu u petak pružit će vam DJ-ica Nastia, lice ukrajinske elektroničke scene. Na početku večeri za pult će stati Phrasal kao nezaobilazan dio Hush! priče dok će se za završetak ovog techno partija pobrinuti Insolate, slavljenica i pokretačica Hush! projekta. Tijekom cijele večeri atmosferu će plesom podizati Colinda Evangelista i Roxanne.

image
PRESS
image

Insolate

PRESS

Ukrajinska DJ-ica Nastia, čije je pravo ime Anastasia Topolskaia, karijeru je započela 2005. godine i od tada niže uspjehe: postala je rezidentica legendarnog festivala Kazantip, ponuđena joj je rezidencija u kultnom moskovskom klubu Arma17 te je s timom poznatog kluba Closer u Kijevu stvorila festival Strichka koji traje do danas. Godinu ranije pokrenula je vinil etiketu Propaganda Records, koja je brzo stekla snažnu prisutnost u modernoj house glazbi, a kad se ozbiljno počela baviti technom, Nastia je stvorila novu etiketu – NECHTO. Svih ovih godina njezine aktivnosti bile su usmjerene na popularizaciju ukrajinske kulture i domaćih umjetnika.

image

Nastia

PRESS

Ljubitelji melodičnog techna zabavu će moći nastaviti u subotu kada One Drop Music dovodi neizostavno ime s najvećih svjetskih pozornica i dva iznimno talentirana nova DJ-a. Zvijezda večeri je Henri Bergmann, jedinstvena DJ-ica, producentica i vlasnica etikete Automatik, a uz nju predstavit će se belgijski techno DJ Axel Haube i mlada bugarska DJ-ica Sammer.

image

Henri Bergmann

PRESS

Iza Henri Bergmann je vrlo produktivna godina s izdanjima, nastupima i podrškom nekih od ključnih igrača sa scene. Uz dva mjesta na Beatportu i Spotifyu, njezina izdanja podržavaju Tale of Us, Solomun i Dixon. Najnoviji EP Here’s The Fear izdala je za etiketu Afterlife. Za zabavu će se uz Henri pobrinuti belgijski DJ Axel Haube čija je karijera u velikom usponu. Njegove setove melodičnog i kozmičkog techna napaja mračni, ali poletni groove, protkan zavodljivim melodijama.

Ako ste u potrazi za vikend provodom nećete pogriješiti uz talentirane DJ-e koji vode ovu glazbenu ekspediciju kada će publika imati prilike čuti različite nijanse techna, od hipnotičkih bas linija do razigranih melodija. Svoje ulaznice za Peti Kupe možete pronaći na Entrio sustavu.

Linker
28. svibanj 2024 00:39