NETFLIX VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Novi hit

Novi blagdanski hit film: Svi hvale Netflixovu komediju i Lindsay Lohan u glavnoj ulozi

Na Netflixu kreće romantična komedija koja bi mogla postati novi omiljeni blagdanski film.

Na Netflixu kreće romantična komedija koja bi mogla postati novi omiljeni blagdanski film.

Koliko ste puta pogledali Zapravo ljubav ili Ljubav i praznici ili čak Bridget Jones uoči Božića? To ne znači da ih i ove godine nećemo pogledati opet, barem jednom do dva puta. No čini se da ćemo od ove godine repertoar omiljenih božićnih romantičnih komedija proširiti za još jedan naslov - 7.

Nakon što su stigle prve kritike filma Falling for Christmas, može se reći da se Lindsay Lohan zaista vratila i to u punom sjaju. S emitiranjem kreće božićna komedija u kojoj osim što Lohan tumači glavnu ulogu radila je i kao izvršna producentica ovog Netflixovog filma.

"Nacionalno blago Jennifer Lopez dala nam je nastup dostojan Oskara kao egzotična plesačica u drami Hustlers iz 2019., a 2022. Lindsay Lohan dala nam je svoj najbolji rad nakon godina i godina, u prazničnoj romantičnoj komediji Falling for Christmas", uvodne su riječi hvalospjeva i kritike objavljene na portalu Indiewire.

Film se na Netflixu počinje prikazivati u četvrtak 10. studenog, taman da probudi božićni duh i predstavi omiljenu Lindsey u punom sjaju.

image

Lindsay Lohan na premijeri filma

BRYAN BEDDER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Falling for Christmas ima dovoljno jednostavnu radnju, da bi bila pitka komedija: Lohan je Sierra, hotelska nasljednica (kritičare neodoljivo podsjeća na miks njene dobre prijateljice Paris Hilton i nje same), koja ima zlatno srce i garderobu vrijednu poput rudnika dijamanata. Nakon što je njen dečko, influencer (glumi ga George Young) zaprosi, Sierra doživi skijašku nezgodu, a nju koja je u nesvijesti spašava lokalac Jake (Chord Overstreet). On je samohrani otac i vlasnik bed-and-breakfast odmorišta, a upravo je odbio Sierrinog oca mogula (Jack Wagner) koji mu je nudio zajam.

Sierra nakon nezgode ima amneziju, nazove se Sarah, sprijatelji se s Jakeovom kćeri (Olivia Perez) i dragom svekrvom (Alejandra Flores) dok usput otkriva pravo značenje Božića.

image

Plakat filma ‘Falling for Christmas‘

BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Zvuči kao božićni film koji čekamo već desetljeće, ako ne i više, a još ako se zna da glavnu ulogu nosi očaravajuća Lindsay koja je, ako je suditi prema kritikama, ponovno u naponu snage i nosi cijeli film.

U filmu Lindsay, odnosno Sierra i pjeva. Božićni klasik "Jingle Bell Rock” lik nasljednice otpjevao je uz radio, a svi obožavatelji Mean Girls prepoznat će ovu pjesmu, kojom je glumica odala počast svojoj legendarnoj ulozi. Lohan je svoju verziju pjesme pustila prije premijere filma.

Linker
06. svibanj 2024 21:01