Ana Mihalić
ikon@

Pet trikova za savršeno fotografiranje manikure

Sve ljubiteljice lakiranja noktiju dobro znaju muku koju donosi kvalitetna fotografija vlastite manikure

Ako ste jedna od onih osoba koje konstantno mijenjaju boje na noktima, poigravaju se raznim motivima, oblicima i kombinacijama i sve to volite podijeliti na Instagramu, onda je ovo savršeni mini vodič za vas.

Nailfie (da, selfie noktiju) je vladar Instagrama već sezonama, ali dosta često se cure nađu u problemu – kako najbolje fotkati vlastite noktiće?

Zato vam otkrivamo nekoliko tajni kojima se koriste i brojne beauty influencerice koje osvajaju svojim odličnim fotografijama manikura.

Lagano podignite dlanove

Nikada nemojte oslanjati prste na podlogu (npr. stol) jer dobivate spljošteni dojam prstiju. Radije blago istegnite dlan prema gore i pokažite te svoje cool nokte!

Koristite bočice lakova za nokte kao detalj

Ruke će vam biti zauzete, dajete i sam kontekst manikuri i odmah pokazujete koje ste lakove kombinirali. A i izgleda neodoljivo!

Prekrižite ruke

Ovo je idealna poza za motive na noktima koji su jednaki na obje ruke, a ujedno djeluje vrlo prirodno i opušteno.

Upotrijebite stvari koje vas okružuju

Šalica kave, buket cvijeća, torbica, neobičan privjesak za ključeve, boca vode… Što god vam se čini pogodno i fotogenično, iskoristite!

Iskoristite raznolikost materijala

A post shared by @malinaila on

Mucasti pulover u sličnoj nijansi kao manikura? Totalno genijalna dekica šarenog uzorka? Bijela lanena košulja? Sve su to savršene pozadine za isticanje manikure!

Linker
25. travanj 2024 14:36