Beauty svijet

Za zdravu i njegovanu kožu posjetite novootvorenu Sinteza Skin Clinic

Nova oaza za pružanje inovativnih tretmana za kožu, lice i tijelo, s premisom velike stručnosti i slogana ‘Celebrating Skin‘ nalazi se na adresi Ulica Frana Folnegovića 1C.

Sinteza Skin Clinic novootvoreni je epicentar širokog spektra prepoznatih svjetskih tretmana, namijenjen svima onima koji vole, cijene i slave zdravlje vlastite kože. Ovo je druga poliklinika iz obitelji Poliklinike Sinteza, dok prva poliklinika i dalje na 2. katu na istoj adresi pruža medicinske usluge iz područja estetske i opće kirurgije, otorinolaringologije, ginekologije i interne medicine.

U klinici radi tim stručnjaka koji uključuje dermatologe, estetske liječnike i medicinske kozmetologe s izuzetnim iskustvom, čija posvećenost ne leži samo u njihovom znanju već i u neumornoj težnji za pružanjem vrhunske kvalitete, što potvrđuje i Ana Mogulić, voditeljica spomenute poliklinike.

image
PROMO

Iz Poliklinike Sinteza ponosno ističu i svoja dosadašnja postignuća: više od 130 godina iskustva tima, više od 27.000 zadovoljnih klijenata i pacijenata te više od 100.000 uspješno izvedenih tretmana i terapija. Ove brojke ne svjedoče samo o njihovom posvećenom radu, već i o povjerenju koje im je ukazao veliki broj zadovoljnih klijenata, na čemu su im u Sintezi iznimno zahvalni.

Velik raspon usluga i tretmana uz stručno savjetovanje

Cilj Sinteza Skin Clinic tima u suštini je pružiti svim klijentima i kvalitetne usluge koje uključuju dermatološke i kozmetološke tretmane u simbiozi uz, naravno, ključno savjetovanje i prijateljski angažman. Njihov raspon tretmana i usluga uključuju njegu kože lica, pomlađivanje i osvježavanje lica i tijela, napredne tretmane za oblikovanje tijela i postizanje vitkijeg izgleda, uklanjanja neželjenih dlačica, do minimalno invazivnih zahvata poput smanjenja bora ili povećanja volumena, pregleda madeža te terapija dermatoloških problematika.

„Uvijek sam vođena željom klijenata i željenim rezultatom. Iskustvo je to koje stručnjaku daju mogućnost da odredi i napravi takav tretman koji će dati rezultat. Smatram jako važnim da se razumijem s klijentima i njihovim potrebama, jer s dobrim razumijevanjem i odnosom povjerenja uvijek dolazimo do rezultata“, istaknula je dermatologinja i novo pojačanje spomenute poliklinike, Jolanda Kanižaj Rajković.

Holistički pristup za uživanje u ljepoti vlastite kože

Holistički pristup njezi ljepote izvana, ali i iznutra ono je čime se u poliklinici vode, a on se temelji na razumijevanju specifičnih potreba svakog klijenta. Osim što obuhvaća preventivne mjere i personalizirane tretmane, tu je i edukacija, kako bi se osigurala najbolja njega za svakog jedinstvenog klijenta. Cijelu priču poliklinike Sinteza Skin Clinic zaokružuje i moderno kreiran interijer u kojem će se svatko osjećati ugodno i dobrodošlo, a tu je i slogan ‘Celebrating Skin‘ koji klijentima obećava ne samo njegu i poboljšanje njihove kože, već i uživanje u njezinoj ljepoti.

image
PROMO

Novootvorena Sinteza Skin Clinic na taj način u prvi plan stavlja važnost i slavlje kože, izniman pristup njezi kože temeljen na stručnosti, inovacijama i personaliziranim potrebama, potičući klijente da se u konačnici osjećaju samouvjereno i zadovoljno u vlastitoj koži.

Linker
05. ožujak 2024 12:05