Pokazala kako

Victoria Beckham: ‘Nisam nikada operirala nos, sve je to samo konturiranje šminkom‘

Nekadašnja Spajsica pokazala je u objavi na društvenim mrežama kako konturira nos i oblikuje oči te kako postiže dojam užih obraza i podignutih jagodica, a strpljive gledateljice i gledatelji na kraju mogu vidjeti i razgolićenog Davida i njegovo umijeće baratanja kistom.

Modna dizajnerica Victoria Beckham na društvenim je mrežama objavila tutorial iz bračne spavaonice u kojem korak po korak demonstrira kako pomoću šminke konturira lice i tako postiže efekt koji neki pripisuju estetskim zahvatima. Nekadašnja Spajsica odlučila je ujedno stati na kraj takvim spekulacijama te u videu izričito kaže kako nikad nije imala "nose job", odnosno estetsku operaciju nosa (rinoplastiku).

Victoria navodi da se trikovima šminkanja služi već godinama kako bi vizualno smanjila ili istaknula neke značajke na licu, a sada u tu svrhu upotrebljava vlastiti proizvod - Contour Stylus brenda Victoria Beckham Beauty. Dostupan je u četiri nijanse, a ona koristi nijansu Sandstone "Nisam umjetnica šminkanja, ali uz Contour Stylus lako je postići definiran, skulpturiran izgled”, pohvalila je "svog konja za utrku" 48-godišnja poslovna žena.

image

Profinjenije crte lica Victoria Beckham postiže pomoću šminke

JEAN-BAPTISTE LACROIX/AFP/PROFIMEDIA

Dok je iza nje u bračnoj postelji cijelo vrijeme ležao njezin suprug, nekadašnji nogometni superstar David Beckham, Victoria je pokazala što i kako postiže konturiranjem. "Uvijek počinjem od nosa. Povučem po jednu crtu sa svake strane te nacrtam malo slovo ‘v‘ na vrhu nosa. Slijedi još nekoliko kratkih crtica sa svake strane, a onda prstima, ne kistom, razmažem linije kako bih postigla iluziju dužeg, užeg, finijeg i bolje definiranog nosa", objasnila je dodajući: "Nikad nisam operirala nos. Toliko sam puta čula da jesam, ali nisam. Samo sam oduvijek bila fan konturiranja."

Ovo nije prvi puta da se Victoria Beckham izjašnjava o tome je li ili nije imala estetsku operaciju. Godine 2017. za British Vogue je spomenula operaciju grudi u pismu koje bi uputila sebi kad je imala 18 godina. "Vjerojatno bih si rekla – ne petljaj ništa sa sisama. Sve sam ove godine to poricala, što je glupost, znak nesigurnosti. Samo slavite ono što imate", napisala je tada.

U nastavku objavljenog videa, nekadašnja pjevačica objašnjava kako njezin Contour Stylus nije zamjena za olovku, sjenilo ili bilo što drugo, nego je namijenjen upravo konturiranju. Pokazala je i kako njime oblikuje oči te kako postiže dojam užih obraza i podignutih jagodica, oštrijih linija brade i skladnijih linija cijelog lica. A strpljive gledateljice i gledatelji na kraju objave mogu vidjeti i razgolićenog Davida i njegovo umijeće konturiranja kistom.

Linker
17. travanj 2024 15:59