Bez igle i bolova

Tretman koji se klijenticama zavukao pod kožu: Obogaćeni kisik i serumi za intenzivnu obnovu

Onima koji zaziru od igle, kao i svima koji žele prirodno pomladiti kožu, namijenjen je inovativni uređaj: pomoću njegove specijalne tehnologije bazirane na ioniziranom kisiku, revitalizirajući sastojci "upucavaju" se ravno u stanice kože i stvaraju trenutačni anti-age učinak.

Kada vas tijekom boravka u prirodi preplavi pozitivna energija - to je zbog negativnih iona. Najviše ih je u šumama i planinama te u blizini slapova, rijeka i mora, a zrak je prožet negativnim ionima i za kišnog vremena, osobito nakon olujnih pljuskova. Prozvani su "negativnima" zbog negativnog električnog naboja koji nastaje zato što spomenuti ioni sadrže više elektrona nego protona. Takav elektricitet blagotvoran je za zdravlje: osnažuje imunitet i pročišćuje tijelo od štetnih tvari, olakšava san, poboljšava raspoloženje... Negativni ioni pospješuju opskrbu tjelesnih stanica kisikom i hranjivim tvarima, pa one imaju više energije i lakše se obnavljaju, što povoljno utječe i na čvrstoću i jedrinu kože.

Snaga prirode, ali još jača

Upravo su negativni ioni pokretačka snaga tretmana Iono-Jet kojim se revitalizirajući sastojci ubrizgavaju pod kožu - bez igle. Iono-Jet inovativna je tehnologija medicinsko-kozmetičkog brenda High Care njemačkog proizvođača Weyergans, koji je u svijetu poznat po najnaprednijim uređajima i preparatima za zdravlje i ljepotu - od programa rehabilitacije i mršavljenja do rješavanja celulita i anti-age tretmana.

image

Meri Žuvela, trenerica i edukatorica za brend High Care Beauty, koristi Iono-Jet i za tretiranje raznih dermatoloških problema

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

"Tijekom Iono-Jet tretmana lica, kisik iz zraka obogaćuje se negativnim ionima u koncentraciji koja višestruko nadmašuje i najveće prirodne izvore. Prema dostupnim podacima, na slapovima Niagare najviša je koncentracija negativnih iona na svijetu - 450 tisuća u kubičnom centimetru zraka. Uređaj Iono-Jet u sekundi stvara čak pet milijuna negativnih iona u kubičnom centimetru zraka. Pomoću ioniziranog kisika, aktivne tvari dovode se izravno u stanice u dubljim slojevima kože koja se na taj način obilno puni energijom, baš kao baterija mobitela preko punjača", objašnjava Meri Žuvela, trenerica i edukatorica za High Care Beauty te vlasnica zagrebačkog High Care Medical Centra gdje se provode tretmani tog njemačkog brenda.

Ioni i serumi u suradnji

Zajedničkim djelovanjem negativnih iona i visokokoncentiranih seruma s matičnim stanicama, vitaminima, peptidima, biljnim ekstraktima i algama, Iono-Jet je svojevrsna infuzija za intenzivnu obnovu. Njegujući koncentrati polagano se "upucavaju" u kožu posebnom mlaznicom s preciznim "okidačem", pod zračnim pritiskom koji je potpuno bezbolan, bez ikakvih iritacija i nelagode.

Glavni aduti IONO JET tretmana su: lifting kože, regeneracija, intenzivna hidratacija, stimulacija kolagena, zaglađivanje kože, aktiviranje fibroblasta.

"Iono-Jet se prilagođava svakome ponaosob jer se različiti serumi, primjerice, za dubinsko čišćenje, detoks, hidrataciju, opskrbu hranjivim tvarima, lifting i zaglađivanje bora, posvjetljivanje hiperpigmentacija i ujednačavanje tena - mogu kombinirati ovisno o stanju i potrebama kože. Iono-Jet također je pogodan za osjetljivu i problematičnu kožu - pomaže u rješavanju tegoba poput akni i rozaceje ublažavajući upale i crvenilo. S druge strane, može se koristiti i preventivno, kao regenerativan tretman za održavanje svježine tena, ili pak kao blic-tretman kad želite zablistati u posebnim prigodama", kaže Meri Žuvela.

image

Iono-Jet posve bezbolno, bez igle, "upucava" u kožu po 15 ml njegujućih koncentrata - s matičnim stanicama, vitaminima, peptidima...

OLIVER ELTINGER

Rezultati odmah

Iono-Jet se najčešće provodi u kombinaciji dva, a ponekad i tri seruma kako bi se što sveobuhvatnije zadovoljile potrebe kože. Osim nježnog "upucavanja" koncentrata, ovaj neinvazivni 90-minutni high-tech tretman uključuje kompletnu njegu lica, od uvodnog čišćenja do maske i kreme. Iono-Jet pruža trenutačan, ali i dugoročan efekt - rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, dodatno se poboljšavaju u sljedećih nekoliko dana te potom traju najmanje godinu dana, a često i dulje.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s High Care d.o.o.

Linker
11. ožujak 2024 10:35