GLORIA GLOW

Pročitajte novi magazin specijaliziran za ljepotu

Gloria Glow donosi razgovore s brojnim domaćim i stranim stručnjacima - vrhunskim plastičnim kirurzima, estetskim liječnicima, dermatolozima, kozmetolozima te kreatorima njegujućih tretmana, ali i poznatim osobama koje su s nama podijelile svoja iskustva.

Iako nam je skoro 30 godina, što za jedan medijski brend nije malo, još se osjećamo mladi i puni energije za pokretanje novih izdanja. Magazin Gloria Glow posvećen je području ljepote, doduše, one izvanjske koja - bez obzira na sve svjetonazore o superiornosti ljepote duha - ipak dominira našim životima. Ljepota je, naravno, vrlo relativan pojam i nismo tu da procjenjujemo je li netko lijep ili nije, ali svojim sadržajem želimo pokazati da zahvaljujući napretku u estetskoj kirurgiji u brojnim metodama njege i održavanja dobrog izgleda svatko može izvući maksimum iz onoga što mu je priroda dala. Svi možemo dobiti najbolju verziju sebe.

Područje estetike je veliko, sadržajno i uzbudljivo - to znaju svi koji ga sustavno prate. Dobro se sjećam komentara jednog kolege otprije dvadesetak godina koji je rekao da ne razumije žensku strast prema kozmetici jer "svaka krema je žlica obične svinjske masti". U tom trenutku se malo koja žena mogla složiti s njime, a danas i muškarci drukčije razmišljaju - o čemu svjedoči razvoj specijalnih kozmetičkih linija namijenjenih muškoj koži i sve veći broj estetskih zahvata na koje i oni odlaze. No, najvažnije od svega je to što smo zahvaljujući medijskom praćenju tema iz ovog područja s vremenom svi postali educiraniji i osvješteniji po pitanju toga što kome treba, što je za koga dobro, a što može imati negativne učinke. Upravo individualan pristup u estetskim zahvatima i u odabiru pravilne njege zagovaraju svi naši sugovornici, a riječ je o najboljim stručnjacima i stručnjakinjama iz estetske medicine i kirurgije, kozmetologije te kreatorima njegujućih tretmana - ali i poznatim osobama koje su s nama podijelile svoja iskustva.

A ja s vama mogu podijeliti svoju želju koja se iskristalizirala nakon razgovora s njima - da probam sve što donosimo u ovom broju. Uživajte u čitanju prvog broja Glorije Glow i - ohrabrite se na neki od zahvata kojim ćete postići najbolju verziju sebe.

Linker
11. travanj 2024 15:35