Poliklinika Bagatin

Omiljeni beauty tretmani poznatih Hrvatica po super cijenama

Umorna, suha i dehidrirana koža lica među vodećim je estetskim problemima većine žena, pa i popularnih Hrvatica koje su spas pronašle u svjetski poznatim tretmanima. Upravo te tretmane možete pronaći do 25. studenoga u Poliklinici Bagatin u Zagrebu i Splitu po ekskluzivnim cijenama.

Poliklinika Bagatin pripremila je birane tretmane za njegu kože lica po ekskluzivnim cijenama. Na vama je samo da izaberete svoj omiljeni tretman iz Black Friday ponude.

Sinergija tretmana

Poznata glumica Ana Begić Tahiri i pjevačica Indira Levak obožavaju Trinity Facial - set tretmana u jednom koji će dubinski nahraniti, blago zategnuti i osvježiti lice uz vidljive rezultate nakon prvog dolaska. Trilogiju čine Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija, Cell Jet ultrazvuk te laser pomlađivanja, idealan za dubinsku revitalizaciju kože. Ovim tretmanom odstranjuju se mrtve i oštećene stanice kože te se radi dubinska hidratacija. Na Black Friday ponudi potražite ga po cijeni sniženoj čak 50 posto.

image

Pjevačica Indira Levak bira tretman 3 u 1 koji hrani, zateže i osvježava lice

POLIKLINIKA BAGATIN

Holivudski piling u pauzi za ručak

Popularnost je stekao u Hollywoodu gdje, jutro prije dodjele Oscara, dive brzinski obavljaju taj tretman koji obožava i radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić. Razlog tome je činjenica da je ZoSkin Red Carpet piling savršen piling koji u samo nekoliko minuta na koži može napraviti vidljive promjene. Prikladan je za sve tipove kože te čudesno ravna i ujednačava dublje i srednje duboke linije i bore, rješava akne te neravnomjernu pigmentaciju i grubu teksturu kože. Ne uzrokuje ljuštenje kože i ne ostavlja crvenilo što ga čini idealnim tretmanom u pauzi za ručak. Red Carpet piling je na sniženju od 40 posto.

Microneedling terapija za kožu lica

Muče li vas ožiljci od akni ili nakon operacija, linije i bore, melazma ili hiperpigmentacije - SkinPen tretman je taj u koji ćete se jednostavno zaljubiti, kao što se zaljubila i glumica Ecija Ojdanić. Prilikom tretmana, pomoću mikroiglica izrađenih od visokokvalitetnog japanskog nehrđajućeg čelika, na koži se stvara oko dva milijuna mikrouboda, a nastala mikrooštećenja aktiviraju prirodni mehanizam samoobnove kože, povisuju razinu stvaranja kolagena te tako obnavljaju kožu kroz slojeve. Tretman mikroiglicama sada je u ponudi Poliklinike Bagatin s 30 posto popusta.

image

Glumica Ecija Ojdanić zaljubila se u tretman SkinPenom

POLIKLINIKA BAGATIN

Dubinska hidratacija i njega

U svijetu estetike i ljepote HydraFacial Deluxe nosi titulu jednog od najpopularnijih tretmana pomlađivanja kože. Taj revolucionarni tretman istovremeno čisti, polira i vlaži kožu koja u samo jednom tretmanu postaje mekana, blistava i dubinski čista. HydraFacial pomoću patentirane Vortex tehnologije u samo tri koraka nudi odmah vidljive rezultate bez vremena potrebnog za oporavak. Ovaj tretman dolazi u nekoliko vrsta - Age Refinement HydraFacial za redukciju bora, Radiance HydraFacial smanjuje pojavu hiperpigmentacija, a Clarifying HydraFacial sprečava stvaranje upalnih procesa. Medicinski kozmetolog u Poliklinici Bagatin odabrat će tretman najbolji za vas. HydraFacial Deluxe potražite na superpopustu od 25 posto.

image

HydraFacial s razlogom je jedan od najpopularnijih tretmana pomlađivanja i njege kože

POLIKLINIKA BAGATIN

Pregledajte svoju kožu

Briga o koži nikada nije bila važnija, a na dermatološkom pregledu u Splitu očekuje vas vrhunska stručnjakinja dr. Mateja Jelača Cicović, spec. dermatovenerologije, koja će vam postaviti dijagnozu te prema njoj napraviti plan terapije za odgovarajuće liječenje ovisno o tome mučite li se s rozacejom, hiperpigmentacijskim mrljama, osipom i ostalim problemima kože, ali i vlasišta. Naručite se na dermatološki pregled u Splitu po odličnoj cijeni od 250 kuna/33,18 €.

Poklon za vjerne klijente

Za sve one koji ostvare uplatu od tri ili više tretmana iz Black Friday ponude, dobivaju gratis tretman čišćenja zubnog kamenca i pjeskarenja u vrijednosti od 500 kuna/66,36 €. Čišćenje zubi iznimno je važno jer pravilnim održavanjem oralne higijene možemo sačuvati njihovo zdravlje te im produžiti vijek, a pjeskarenjem se uklanjaju žute i tamne mrlje na zubima.

Izaberite svoj omiljeni tretman iz Black Friday ponude Poliklinike Bagatin te klikom na link rezervirajte termin. Uplaćene tretmane na Black Friday popustu ne morate iskoristiti u navedenom tjednu, nego unutar šest mjeseci od dana uplate, odnosno do 31. svibnja 2023. godine. Poliklinika Bagatin pripremila je birane tretmane za njegu kože lica po ekskluzivnim cijenama, na vama je samo da izaberete svoj omiljeni tretman iz Black Friday ponude koja vrijedi do 25. studenog.

Više informacija putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefona +385 1 46 10 225.

Linker
19. travanj 2024 10:39