Poliklinika Estera

 POLIKLINIKA ESTERA
Svjetski hit tretman

Ohladite se na -170ºC kao Ronaldo: Dobro je za njegu kože, mišiće i oblikovanje tijela

Ovaj tretman nudi sve od blagodati za kožu do postizanja boljih linija tijela. Pomaže u tretiranju celulita, pojačava učinak ostalih estetskih tretmana, uz to potiče produkciju kolagena, pa koža postaje zategnutija i blistavija.

Ovaj tretman nudi sve od blagodati za kožu do postizanja boljih linija tijela. Pomaže u tretiranju celulita, pojačava učinak ostalih estetskih tretmana, uz to potiče produkciju kolagena, pa koža postaje zategnutija i blistavija.

Novost u ponudi zagrebačke Poliklinike Estera je krioterapija, globalno popularan tretman kod kojeg se tijelo, ciljano i u posebnim uvjetima, izlaže niskim temperaturama zbog dobrih učinaka na zdravlje i ljepotu. Krioterapija cijelog tijela medicinski je tretman koji se koristi u kozmetičkim postupcima, kao i u sportskoj medicini. Pomaže kod raznih problematičnih stanja kože, a usto pojačava učinak drugih estetskih tretmana te se klijenti nakon tretmana osjećaju bolje i izgledaju mlađe.

Kako djeluje

U Esteru je stigao uređaj Cryomed One, član najnovije generacije uređaja za krioterapiju tijela, proizveden u skladu s visokim standardima i prikladan za korištenje u medicinskim ustanovama. U Estera dermatologiji krioterapija tijela dolazi i u sklopu paketa tretmana Estera Fit, budući da u kombinaciji s elektromagnetskom stimulacijom mišića daje optimalne rezultate u oblikovanju tijela.

image

Kratkotrajno izlaganje vrlo niskim temperaturama pokreće prirodnu obranu tijela

POLIKLINIKA ESTERA

Krioterapija tijela je neinvazivan tretman u kojem se, u specijalnoj kriokomori i u vrlo kratkom vremenu, izlažemo ekstremno hladnom zraku temperature od -100ºC do -170ºC, čime se aktiviraju procesi koji poboljšavaju stanje organizma. Namijenjena je svima koji žele pospješiti opće stanje organizma, kao i onima sa specifičnom zdravstvenom problematikom.

Učinkovitost krioterapije

Posebice se preporučuje za regulaciju tjelesne težine i kao pomoć pri mršavljenju. Kratkotrajno izlaganje vrlo niskim temperaturama pokreće prirodnu obranu tijela, čime se ubrzava metabolizam i potrošnja kalorija, pojačava se cirkulacija krvi i proizvodnja hormona te se jača imunološki sustav.

Krioterapijom se postižu dobri rezultati u tretiranju različitih stanja kože kao što su ekcemi, atopijski dermatitis i psorijaza. Pomaže i u tretiranju celulita, pojačava učinak estetskih tretmana, a zbog pojačane produkcije kolagena poboljšava opći izgled kože koja postaje zategnutija i blistavija.

image

Prije tretmana u Poliklinici Estera obavit ćete sve potrebne konzultacije

POLIKLINIKA ESTERA

U tri minute

Tretman smanjuje bol u mišićima nakon tjelovježbe, pomaže kod upale i boli kod artritisa, osteoartritisa i fibromialgije, ubrzava zacijeljenje nakon ozljeda, pomaže kod neuroloških bolesti, kao što je multipla skleroza, i kod psihičkih poremećaja, poput anksioznosti ili depresije. Krioterapiju svakodnevno koriste vrhunski sportaši kao što su Cristiano Ronaldo, LeBron James te nogometaši Juventusa i Lazija. Na taj način ubrzavaju zacjeljivanje ozljeda, smanjuju upale i bolove u mišićima te općenito poboljšavaju stanje i mogućnosti organizma.

Tretman krioterapije traje između jedne i tri minute, a optimalno je obaviti 20 tretmana, između tri i pet tjedno. Prije tretiranja potrebno je naručiti se na konzultacije u Estera dermatologiju kako bi se odredio pristup u skladu s vašom situacijom i potrebama.

Linker
03. svibanj 2024 16:59