Inovacije u ljepoti

Održan peti TAMC, kongres koji je u Dubrovnik privukao sam vrh estetske medicine

Novosti, različite metode i pristupi predstavljeni su kroz više od 70 predavanja i prezentacija. Kongres je organizirala Poliklinika Milojević, a domaćin će iduće godine biti Rovinj.

Peti TAMC (The Aesthetic Medicine Congress), međunarodni kongres estetske medicine u organizaciji Poliklinike Milojević, uspješno je održan od petka do nedjelje u Dubrovniku, a okupio je više od 600 sudionika iz 40 zemalja, među ostalima Argentine, Kanade, SAD-a, Južne Koreje, Poljske, Turske, Velike Britanije, Njemačke, Austrije, Italije, Bugarske, Grčke, Egipta, Libanona, Indije, Nizozemske, naravno, i Hrvatske. Održano je više od 70 predavanja, s temama od utjecaja društvenih mreža na estetsku medicinu do face liftinga, ali i prezentacija, pa su uživo predstavljeni injektiranje botoksa, filera ili krvne plazme ili pak metode oblikovanje tijela. Veliki simpozij bio je posvećen marketingu u estetici.

image

Organizator TAMC-a dr. Niloja Milojević, dr. Tatjana Pavičić iz Njemačke i dr. Tapan Patel iz Velike Britanije

TAMC

Zvjezdana imena

U pet godina održavanja TAMC se isprofilirao kao najrelevantniji regionalni kongres u okvirima estetske medicine, pa su među predavačima bila i zvjezdana svjetska imena današnje estetske medicine i kirurgije, primjerice Tapan Patel, Tatjana Pavičić, Jonathan Sykes, Michael Kane, Jani Van Loghem, Tom Van Ejik, Dario Bertossi, Sabrina Shah Desai i Konstantin Frank. Puni auditorij mogao je tako iz prve ruke čuti najvažnije i najnovije informacije iz svijeta estetske medicine.

image

Britanski liječnik dr. Ravi Jain predstavio je ledene kupke

TAMC

Nije običan kongres

Predavanja su se odvijala paralelno u dvije kongresne dvorane hotela Dubrovnik Palace, a uz razmjenu znanja, iskustava i ideja nije nedostajalo ni ugodnih druženja, u skladu s onim što je spontano postalo slogan kongresa: "It is not a congress, it‘s TAMC!"

Upravo su prijateljska atmosfera i neposredan kontakt liječnika na počecima karijere i onih koji su već godinama u svjetskom vrhu estetske medicine i kirurgije, ono što ovaj kongres čini posebnim i zbog čega mu se rado vraćaju već petu godinu za redom.

image

Nije nedostajalo atraktivnih prezentacija

TAMC

Razmjena znanja i iskustava

Doktor Nikola Milojević, čija je poliklinika organizator TAMC-a, izjavio je: "Osjećam se vrlo sretno i ponosno, iz više razloga, a jedan od njih je svakako i taj što se ostvarilo ono što sam dugo sanjao: u Hrvatsku dovesti sam vrh estetske medicine. Kvaliteta predavanja i predstavljene inovacije bez sumnje spadaju u svjetski vrh, baš kao i gotovo 70 predavača, koji su dijelili svoja znanja i iskustva."

image

Argentinski liječnik dr. Fernando Felice uživo je pokazao injektivne tretmane

TAMC

TAMC, za koji su sudionici mahom rekli da je edukativan, inovativan, ali i zabavan kao malo koji, održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva, Grada Dubrovnika i Hrvatskog društva estetske medicine, a podržali su ga i sponzori, npr. generalni sponzor Allergan, potom Merz i Galderma i drugi. Šesti TAMC održat će se sljedeće godine u Rovinju, a neko od idućih izdanja sigurno će opet doći u Grad, najavili su organizatori.

image

Bilo je vremena i za zabavu: dr. Jani Van Loghem okušao se i kao DJ

TAMC 2022.
Linker
25. travanj 2024 18:48