mladenački izgled

Nakon ljeta i sunca, posvećujemo se svojoj koži: Ovo je 7 najtraženijih tretmana za lice i tijelo

S dolaskom jeseni više pozornosti pridajemo njezi kože, pa tako i više "tragamo" za kvalitetnim tretmanima koji će nam olakšati put do blistave i njegovane kože.

Kada su kozmetički i dermatološki tretmani u pitanju, jesen je novi siječanj. Čim se sunce sakrije iza prvih oblaka, a temperature spuste na prihvatljivu razinu, u potrazi smo za rješenjima svih oštećenja koje smo tijekom ljeta ili primijetili ili "zaradili" nepažnjom i prekomjernim izlaganjem suncu. I dok je nekad bilo popularno kožu "samo malo zaliječiti" kućnim tretmanima, sada je naglasak na kvalitetnoj njezi i stručnom savjetu koji će znati što je našem licu i tijelu potrebno kako bi se "povratilo". Zato tragamo za idealnim partnerima koji će, kroz svoju stručnost, vrhunske proizvode i idealnu kombinaciju tretmana, u fokus staviti potrebe naše kože te, prema njezinu stanju, složiti idealnu kombinaciju tretmana koji će osigurati njegovan i osvježen izgled.

Da biste postigli blistavu i mladalačku kožu, trebate se uputiti u novootvorenu Sintezu Skin Clinic, koja nudi širok spektar vrhunskih tretmana za kožu lica i tijela. Ova oaza ljepote pruža jedinstveno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha i zaljubljenima u brigu o svojoj koži. Bez obzira na vaše potrebe i želje, Sinteza Skin Clinic je tu da vam pomogne postići najbolju verziju sebe.

image

Ana Mogulić, voditeljica Sinteze Skin Clinic i dermatologinja Jolanda Kanižaj Rajković

PRESS

Ova prestižna poliklinika rezultat je stručnosti i predanosti tima renomiranih dermatologa, kozmetologa i estetskih stručnjaka. Njihova strast prema ljepoti i inovacijama kulminirala je u stvaranju jednog od najcjenjenijih centara za njegu kože. Sinteza Skin Clinic pruža širok spektar tretmana i terapija, svaki od njih dizajniran kako bi vam omogućio postizanje savršene kože kojom ćete biti ponosni i koju ćete slaviti svaki dan, baš kao što kaže i slogan poliklinike – ‘Celebrating skin‘!

image

Sinteza Skin Clinic tim

PRESS

U nizu svjetskih tretmana koje nude, ističemo nekoliko njih koji su već privukli pažnju ljubitelja ljepote.

HydraFacial – dubinska čistoća i njega kože lica

HydraFacial je inovativni tretman koji kombinira čišćenje, eksfolijaciju, izvlačenje i hidrataciju kako bi vaša koža zablistala. Ovaj tretman čisti pore, uklanja mrtve stanice kože, izvlači nečistoće i istovremeno hidrira kožu. Rezultat? Besprijekorna koža koja izgleda mlađe i zdravije. Stoga, neka pripreme za jesenske uvjete započnu, jer prevencija je pola posla.

CoolSculpting - oblikujte tijelo bez muke

CoolSculpting je nekirurška metoda za uklanjanje viška masnih naslaga koje se teško gube dijetom i vježbanjem. Ovaj revolucionarni tretman koristi hlađenje kako bi ciljano uništio masne stanice, ostavljajući vašu kožu netaknutom. Nakon tretmana, masne stanice se prirodno eliminiraju iz tijela, ostavljajući vas sa zategnutim i oblikovanim tijelom. Pomognite si s ovim tretmanom i dovedite svoje tijelo do savršenstva.

image

CoolSculpting

PROMO

Dermalni fileri - oživite mladalački volumen

Dermalni fileri su izvanredan način za obnovu volumena i smanjenje bora na licu. Koristeći sigurne i prirodne materijale, ovi tretmani pomažu popuniti bore i linije, brišu nepravilnosti, ožiljke i čine kožu glatkom, sjajnijom i pomlađenom. Dermalni fileri također se koriste za poboljšanje kontura lica i usana, pružajući vam estetski privlačan izgled koji odiše svježinom i mladolikošću.

Vistabel terapija bora lica za bezvremensku ljepotu

Vistabel se koristi za smanjenje pojave bora na licu. Ovaj tretman opušta mišiće koji uzrokuju bore i rezultira glatkom, pomlađenom kožom. Efekti Vistabela traju nekoliko mjeseci, pružajući vam osvježen izgled i ljepši odraz u ogledalu. Brišu se bore ‘mrštilice‘, ‘smijalice‘, kao i one na čelu koje nas neminovno čine starijima i umornijima.

Fotona 4D lifting lica za očuvanje prirodne ljepote

Ova inovativna metoda koristi lasersku tehnologiju kako bi potaknula procese obnove kože. Zahvaljujući njoj, koža postaje čvršća, a bore i fine linije postupno blijede. Najvažnije od svega, Fotona 4D ne mijenja osnovni izgled lica, već ističe prirodnu ljepotu osobe, dajući joj mladolik i blistav izgled.

Biostimulatori – novi način obnove teksture kože i njege lica iznutra

Biostilumatori primarno će djelovati na teksturu kože (bore, pore, nepravilnosti uzrokovane sunčanim oštećenjem kože) te imati jači učinak na zatezanje kože lica, vrata i dekoltea. To su tretmani koji se fokusiraju na duboku hidrataciju kože i poticanje njezine prirodne regeneracije. Koriste prirodne supstance, poput hijaluronske kiseline, kako bi koži pružili potrebnu vlagu i vitalnost. Oni su odličan izbor za osobe koje žele osvježiti svoj izgled bez promjena u strukturi lica.

Primelase laser za uklanjanje dlačica - glatka koža, bez boli

Primelase laser je uređaj najjače snage na tržištu, što je njegova prednost u odnosu na druge uređaje. To je uređaj za uklanjanje dlačica koji nudi trajno glatku kožu. Ovaj tretman koristi visoko učinkovit laser za uništavanje dlačica u njezinu korijenu, čineći kožu glatkom. Primelase je poseban jer su tretmani bezbolni, a izuzetno učinkoviti već nakon prvog tretiranja dlačica.

image

Laserska epilacija

PROMO

Sviđa li vam se ideja o blistavoj i mladolikoj koži koja se lako održava? Jeste li spremni osjećati se i izgledati sjajno svaki dan? Ako je vaš odgovor "da", onda je Sinteza Skin Clinic pravo mjesto za vas. Prepustite se u sigurne ruke stručnjaka s bogatim iskustvom, koji će vas voditi na putovanje prema ljepoti i samopouzdanju. Ova poliklinika ne nudi samo tretmane za njegu kože, već i jedinstveno iskustvo koje će vam promijeniti percepciju o njezi kože.

Ne čekajte, zakoračite u svijet bezvremenog sjaja i rezervirajte svoj termin već danas putem telefona +385 1 5005 970 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Vaša koža zaslužuje najbolje, a Sinteza Skin Clinic je tu da vam to i omogući.

Linker
05. ožujak 2024 12:05