VICTORIA BECKHAM/INSTAGRAM
Njeguje i šminka

Victoria Beckham predstavila korektor za lice nastao u suradnji s luksuznim brendom Augustinus Bader

Kako najbolje koristiti njezin najnoviji beuty proizvod dizajnerica je pokazala na samoj sebi, snimivši video koji je podijelila na društvenim mrežama.

Kako najbolje koristiti njezin najnoviji beuty proizvod dizajnerica je pokazala na samoj sebi, snimivši video koji je podijelila na društvenim mrežama.

Victoria Beckham (50) ostvarila je novu poslovnu suradnju i to s luksuznim kozmetičkom brendom Augustinus Bader osmislivši korektor za prekrivanje bora, za koji kažu da će osvojiti kozmetičku industriju. Riječ je o proizvodu koji prikriva umor oko očiju bez zadržavanja u sitnim porama kože, smanjuje vidljivu natečenost i poboljšava njezin ton. Ovo nije prvi put da britanska dizajnerica surađuje s njemačkim znanstvenikom specijaliziranim za matične stanice, jer su prethodno zajedno kreirali sada već kultnu hidrantu kremu za lice Cell Rejuvenating i Cell Rejuvenating Power serum, no ovo im je prvi proizvod namijenjen za njegu kože i šminkanje.

Odiše luksuzom u svakom pogledu, od pakiranja do formulacije, sadrži TFC8® sastojak protiv starenja na kojem se cijeli brend temelji, a koji uključuje mješavinu prirodnih aminokiselina, peptida i vitamina koji rade na obnavljanju tena tijekom vremena, odnosno potiču ga da bude zdraviji, otporniji i podatniji na dodir.

Dozira se pomoću olovke s kistom i aplikatora s vrhom na klik, lagano do srednje prekriva kožu i tretira je s Acetyl Hexapeptide-8 peptidom, hvaljenim zbog učinka koji ima na smanjivanja bora. Sadrži poliglutaminsku kiselinu - poznatu i kao "magnet za vlagu kože" te organsko ulje skvalan koje osigurava iznimnu hidrataciju.

"Zamislite korektor koji vam treba manje što ga više koristite. Formula lako i brzo kamuflira podočnjake i mrlje. Djeluje kao super hranjiva tvar za vašu kožu uz glatko prekrivanje, nije previše mastan ili previše isušujući", pojasnila je bivša pjevačica u službenom priopćenju.

U kliničkom ispitivanju 100 posto korisnika složilo se da je olovka vidljivo poboljšala izgled podočnjaka i da se nije taložila u pore i nesavršenosti. Obećava osmosatnu pokrivenost, a dostupan je u 16 neutralnih nijansi i može se kupiti na stranici Victoria Beckham Beauty po cijeni od 63,92 eura.

image

Sve nijanske korektora

VICTORIA BECKHAM/INSTAGRAM
Linker
15. rujan 2024 12:32