Apsolutni pogodak!

Ojačajmo samopouzdanje: Do zategnute i zdrave kože u samo jednom koraku!

Neinvazivno, nekirurško zatezanje kože ultrazvukom, apsolutni je hit u Hollywoodu, a koriste ga brojne svjetske zvijezde koje žele zadržati mladenački i prirodan izgled bez ‘odlaska pod nož‘.

Ako morate izabrati jedan tretman koji će vratiti svjež, zdrav i zategnut izgled vašoj koži onda neka to bude Ultherapy. S godinama proizvodnja kolagena u koži usporava i ona postaje opuštenija. Javljaju se bore na licu, oko očiju, uz nesavršenosti na drugim dijelovima tijela. Tada postajemo nesigurniji u sebe i tražimo način kako utjecati na našu kožu kako bi ona izgledala mlađe, čvršće i zdravije. Tu na red dolazi tretman s Ultherom u dermatološkoj poliklinici Estera u Trpinjskoj ulici 7 u Zagrebu.

image

Važno je prepustiti se profesionalcima i na vrijeme krenuti s određenim tretmanima kako bi ljeto dočekali spremni.

ESTERA

Ulthera - jedini aparat kojeg ćete trebati

Među brojnim tretmanima jedan se pokazao kao apsolutni pogodak, a to je Ultherapy. Neinvazivno i nekirurško zatezanje kože radi se pomoću aparata Ulthera koji koristi ultrazvučne valove. Zateže kožu i zaslužan je za proizvodnju kolagena koji ju čini čvršćom. U Hrvatskoj, Ultherapy cijelog tijela možete učiniti jedino u dermatološkoj poliklinici Estera, koja je krajem godine otvorena u Trpinjskoj ulici 7. Ultherapy je odlično kombinirati s elektromagnetskom stimulacijom mišića, te drugim tretmanima koji će onda zajedno dati savršen rezultat za ljeto koje je pred vratima. Iako vam se čini da je vremena malo, do ljeta stignete doći do savršene linije, zato što prije zakažite pregled u poliklinici Estera.

image

Ugodna atmosfera osjeća se čitavim prostorom.

ESTERA

Što je Ultherapy?

Svi želimo izgledati top, a to nerijetko zahtjeva ulaganje u sebe. Važno je prepustiti se profesionalcima i na vrijeme krenuti s određenim tretmanima kako bi ljeto dočekali spremni. Estera je jedina poliklinika u gradu u kojoj možete obaviti Ultherapy tijela koju smiju koristiti samo za to educirani liječnici, kao što je dr.med.spec dermatologije i venerologije Maja Kolić, iz poliklinike Estera. Pomoću ultrazvuka će se vizualizirati dio tijela koji tretirate (trbuh, stražnjica, nadlaktice), zatim aparat potiče stvaranje kolagena uslijed čega će doći do zatezanja (liftinga) tretiranog dijela tijela. Minimalni rezultati vidljivi su odmah nakon terapije, dok ćete konkretan rezultat vidjeti već nakon osam dolazaka. Ultherapy možete raditi na raznim dijelovima tijela, a poseban efekt imat će na vaše oči koje će otvoriti, zategnut će kožu lica, vidno smanjiti podbradak. Ultherapy cijelog tijela idealan je za zatezanje kože na trbuhu i stražnjici.

image

Osim odlične usluge, u Esteri ćete uživati i u minimalistički uređenom prostoru.

ESTERA

Kome se preporučuje Ulthera?

Ulthera se preporučuje svima iznad 35 godina, a tretman traje dva sata. Bol je minimalna, ali na nju će vas pripremiti stručnjaci u poliklinici Estera. Nakon što primijetite rezultate (nakon dva mjeseca), osjećat ćete se bolje u svojoj koži, te će vas to motivirati da krenete voditi brigu o svom zdravlju. Pravilna i uravnotežena prehrana, tjelovježba te unos dovoljne količine vode pomoći će vam da se osjećate zdravije i da tijelo dovedete u formu uz pomoć tretmana u poliklinici Estera.

image

Estera je mjesto na kojem se susreću estetika i opuštanje.

ESTERA

Briga za vašu kožu počinje danas

Estera je novootvorena dermatološka poliklinika u Zagrebu koja nudi razne tretmane iz opće i estetske dermatologije. U Esteri sve počinje savjetovanjem, stoga se ne ustručavajte javiti i dogovoriti termin pregleda, kako bi se na potpuno personaliziran način Esterini stručnjaci posvetili vama i vašoj koži. Estera poliklinika nalazi se u Trpinjskoj ulici 7 u Zagrebu, a naručiti se možete na telefon +385 1 2230 463, mobitel +385 91 2230 463 ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Linker
20. travanj 2024 01:18