@SELENAGOMEZ INSTAGRAM
NEMA JEFTINIJE?

Obožavatelji šokirani: Selena Gomez skida šminku sa serumom koji košta 519 eura

Razumijemo te, Selena. To je jedan od najboljih seruma ikad, ali ipak.

Razumijemo te, Selena. To je jedan od najboljih seruma ikad, ali ipak.

Dvostruko čišćenje lica, prvo balzamom a nakon toga micelarnom vodom, jedan je od najboljih načina na koji možemo ukloniti šminku - temeljito. Nakon čišćenja obično ide serum (ili više njih), a nakon toga krema. No, nikada nismo pomislili da bi se netko mogao sjetiti umjesto balzama koristiti serum za lice - sve dok nismo vidjeli ovaj TikTok video Selene Gomez.

Početkom godine, Selena nas je provela kroz svoju beauty-rutinu na TikToku, gdje nam je između ostalog otkrila da serum za lice, za koji treba izdvojiti 519,49 eura, koristi upravo umjesto balzama za čišćenje, i prije micelarne vodice, a kaže da možete koristiti i bilo koji drugi serum.

image

La Mer The Concentrate Serum za njegu lica, 30 ml 519,49€ - serum koji Selena koristi umjesto balzama za čišćenje

PR LA MER

Iako se radi o dobroj ideji, jer taj serum doista ima teksturu koja nevjerojatno omekšava kožu i može se, uvjetno rečeno, tvrditi da je dobar kao prvi korak dvostrukog čišćenja, doista nema potrebe za takvom ekstravagancijom.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

TikTok korisnici su podivljali u komentarima, no Selena je odmah naglasila da je "većinu ovih proizvoda dobila besplatno. Nije ovako uvijek." U njezinu obranu, nakon seruma od 519 eura, Gomez koristi micelarnu vodu kakvu koriste i svi oni koji nemaju 59 milijuna followera na TikToku, a to je Bioderma Sensibio H2O micelarna otopina za koju treba izdvojiti 15 eura za 250 ml, u ljekarnama.

Linker
01. svibanj 2024 13:30