Nicole Kidman

 DNPHOTOGRAPHY/ABACA/SHUTTERSTOCK
Beauty inspiracija

Nicole Kidman, Jennifer Garner i Anne Hathaway zaljubljene su u isti kozmetički brend

Brend poznate celebrity vizažistice Gucci Westman oduševio je mnoga poznata imena, a poznata Oskarovka jedan njihov make-up proizvod nosila je i na ovogodišnjoj Met Gali.

Brend poznate celebrity vizažistice Gucci Westman oduševio je mnoga poznata imena, a poznata Oskarovka jedan njihov make-up proizvod nosila je i na ovogodišnjoj Met Gali.

Svjetski poznate glumice Nicole Kidman, Jennifer Garner i Anne Hathaway imaju nešto zajedničko - sve tri obožavaju isti kozmetički brend. Kidman je nedavno na ovogodišnjoj Met Gali blistala u crno bijeloj toaleti koja je mnogima bila jedno od najljepših izdanja večeri, a riječ je o kreaciji modne kuće Balenciaga koju je Nicole upotpunila bijelim dugačkim rukavicama te tako stvorila look o kojem se još uvijek govori. Izgledala je prekrasno u monokromatskoj haljini sa svilenkastim pramenovima i prekrasnim rumenim tenom, a oduševio je i njezin make-up koji je ruku djelo,ni manje ni više, nego Westman Ateliera.

image
ANGELA WEISS AFP

Brend poznate celebrity vizažistice Gucci Westman poznat je po svojim kvalitetnim i inovativnim make-up proizvodima s hranjivim sastojcima i dugotrajnim pigmentom. Kidman je nosila pregršt Westman Atelier proizvoda, uključujući Vital Skin Foundation Stick koji voli i Jennifer Garner, Vital Skincare Complexion Drops, Baby Cheeks Blush Stick koji je često koristila Michelle Pfeiffer i maskaru Eye Want You koju obožava Anne Hathaway. Prema Tamin Alnuweiri koja piše beauty članke za InStyle, sva tri proizvoda vrijede potrošenog novca.

image

Baby Cheeks Blush Stick

SEPHORA
image

Vital Skin Complexion Drops

SEPHORA

Kao što je spomenula, i Garner obožava ovaj proizvod, a isprobala ga je i sama Alnuweiri koja potvrđuje kako je riječ o dva-u-jedan podlozi, točnije korektoru s glatkim, prirodnim i besprijekornim završetkom. Vital Skin Foundation Stick također je dobar za kožu zahvaljujući ekstraktu berryflux vita koji je bogat antioksidansima, te samim time odličan za usporavanje starenja, a ujedno i duboko hidratizira. Formula pruža drugu dozu vlažnosti zahvaljujući skvalanu, a proizvod je obogaćen kokosovim uljem koje jača elastičnost i uspješno umiruje kožu.

image

Eye Want You Mascara

SEPHORA
Linker
17. svibanj 2024 14:09