Gigi Hadid

 GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK
Završni detalj

Manikura Gigi Hadid jednostavno oduševljava, detalj na noktima nije mogao biti bolje usklađen s prilikom

Na premijeri novog Deadpool filma najviše pažnje su privukle odjevne kombinacije Gigi Hadid i Blake Lively koje su pazile na svaki detalj.

Na premijeri novog Deadpool filma najviše pažnje su privukle odjevne kombinacije Gigi Hadid i Blake Lively koje su pazile na svaki detalj.

Gigi Hadid (29) i Blake Lively (36) zasjale su u odvažnim kombinacijama na premijeri trećeg nastavka Marvelovog filma "Deadpool & Wolverine". Lively se odlučila za crveni kombinezon u stilu Deadpolla koji nosi dašak stila "femme fatale", a njezina najbolja prijateljica, supermodel Gigi Hadid, svojim je outfitom iznijela Hugha Jackmana kao Wolverinea. Nosila je senf žuti Miu Miu bandana top i suknju i pritom osvježila pristup Wolverineovom stilu. Za frizuru je izabrala rockabilly stil s neuredno zalizanom kosom i zavrnutim vrhovima, a sve je zaokružila manikurom koja je posebno privukla pažnju.

image

Blake Lively i Gigi Hadid

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Završni "touch" Hadidinom Wolverine kompletu dodala je njezina manikura, a manikerka koja ju je radila, Mei Kawajiri, objavila je nokte na svom Instagramu kako bi pratitelji mogli dobiti bolji uvid u njezin kreativni rad.
"Gigi zna kako isfurati nokte", stoji u opisu. Manikerka je za Gigi izradila kratke nokte u obliku badema, dodajući bazni sloj crvenkasto-smeđe boje. Nekoliko odabranih noktiju imalo je tri ogrebotine žute mačke u stilu Wolverinea, kao da joj je zarezano ravno kroz nokat, a sve je zaokruženo sjajnim slojem nadlaka.

image

Gigi Hadid manikura

INSTAGRAM

Šminka koju je Hadid izabrala za premijeru bila je brončana i sjajna, s toplom nijansom koja je naglasila njezine obraze i usklađenom nijansom na kapcima. Izrazito crne mačkaste oči i sjajilo za usne zaokružili su glamurozni dojam koji je osmislio vizažist Kristofer Buckle. Kao jedan od najutjecajnijih modela današnjice, Gigi Hadid često postavlja trendove i inspirira mnoge svojim modnim izborima, a njezin stil se redovito pojavljuje na naslovnicama modnih časopisa i u modnim blogovima diljem svijeta pa ne čudi da je njezin outfit na premijeri novog Deadpool filma privukao toliku pažnju. Lively je također uskladila svoju manikuru s oufitom. Imala je ručno oslikane ružičaste nokte koje je kombinirala s crvenom haljinom za afterparty. Dakle, mogli bismo zaključiti da je izgled potpun tek uz odgovarajuću manikuru.

Linker
08. rujan 2024 02:08