Marijana Batinić i Philip Berkovitz

 PRESS
Oduševio poznate

Holivudski stručnjak koji brine o kosi Nicole Kidman stigao u Zagreb i predstavio novu liniju hit proizvoda

"Kreacije" Philipa Berkovitza obožavaju slavni, a sada ih je predstavio i domaćoj publici.

"Kreacije" Philipa Berkovitza obožavaju slavni, a sada ih je predstavio i domaćoj publici.

Philip Berkovitz, vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose i vlasišta, među čijim se klijentima nalaze Nicole Kidman, Billie Eilish, Mick Jagger i Ariana Grande, u Zagrebu je predstavio svoju najnoviju liniju za njegu kose i tijela. Osvrnuo se i na svoje početke u industriji ljepote osamdesetih godina, kada je u kućnoj radinosti kreirao biljne pripravke za njegu kose svojih slavnih klijenata. Naime, uvidio je da izrazito oštećena kosa dobro reagira na smirujuća svojstva raznih biljnih ulja, a velika potražnja za njegovim "kreacijama” potaknula ga je da 1991. pokrene vlastiti brend šampona, regeneratora i tretmana za kosu Philip B. Botanicals, na biljnoj bazi bez parabena.

image

Philip Berkovitz

PRESS
image

Na predstavljanju nove linije Philip B. Botanicals

PRESS
image

Holivudski stručnjak pokrenuo je vlastiti brend 1991. godine

PRESS

Sada je pak, slavni holivudski stručnjak posjetio Hrvatsku, te u restoranu Dubravkin put predstavio svoje vrhunske proizvode, točnije Gentle Conditioner te limitirane proizvode Chai Latte Body Wash i Chocolate Milk Body Wash. No, po čemu se proizvodi Philipa Berkovitza razlikuju od ostalih? Za razliku od uobičajenih proizvoda za njegu kose, koji samo u tragovima sadrže prirodne ekstrakte, njegove linije sadrže visoke koncentracije intenzivno regenerirajućih ulja biljaka, orašastih plodova i cvijeća, koja smiruju nadražena vlasišta i jačaju kosu nakon samo nekoliko tretmana. Tako je na okupljanju stotinjak gostiju, partnera i prijatelja brenda sa slavnim gostom i njegovim poslovnim partnerom Michaelom Huoberom provelo ugodno i edukativno prijepodne, a sve uz zvuke glazbe DJ Felvera.

image

Među njegovim klijenticama nalazi se i glumica Nicole Kidman

PRESS
image

Prezentacija se održala u restoranu Dubravkin put

PRESS
image

Lucija Šerbedžija i Ivana Roščić

PRESS

Ovom ekskluzivnom eventu prisustvovali su brojni uzvanici poput Marijane Batinić, Lucije Šerbedžije, Martine Tomčić, Ecije Ojdanić, Ane Begić Tahiri, Damira Kedže i mnogih drugih. Proizvodi brenda Philip B., koje preporučuju i celebrityji kao što su Sharon Stone, Matthew McConaughey, Lady Gaga i Millie Bobby Brown, mogu se pronaći u nekim od najluksuznijih frizerskih salona i trgovina u svijetu, ali i u Hrvatskoj i to u frizerskom salonu Glamour, parfumeriji Lana, Lana Niche Perfumery, Studiju Te, salonu Teuta, parfumeriji Martimex u Zagrebu, Lana Niche Perfumery u Splitu, te Amber Niche i Park Concept Storeu u Rovinju.

image

Marijana Batinić i Philip Berkovitz

PRESS
image

Damir Kedžo i Philip Berkovitz

PRESS
Linker
23. lipanj 2024 09:03