Odlučila je

Sharon Osbourne prestaje s estetskim operacijama: ‘Pretjerala sam, izgledala sam kao Kiklop‘

Poslije face liftinga glazbena menadžerica i TV zvijezda osjećala je značajne bolove, a oči su joj, kaže, bile različite. Ipak, nije htjela korektivnu operaciju, ta ju je mogućnost plašila.

Prijašnjih je godina govorila kako su stotine tisuća funti koje je potrošila na estetske operacije njezina najbolja investicija, no danas glazbena menadžerica i TV zvijezda Sharon Osbourne govori drugačije i kaže da se odriče onoga što pruža estetska kirurgija. Kako je izjavila za The Sun, shvatila je da je pretjerala nakon kompletnog face liftinga koji je imala prije nekoliko godina.

"Kažem vam, bilo je užasno. Osjećala sam se kao Kiklop, stvarno sam otišla predaleko, samo mi je još nedostajala grba", našalila se supruga rokera Ozyja Osbournea. Iako je svemu pristupila s humorom, u svojoj je odluci ozbiljna i čvrsta i sama je sebi rekla - nikad više. Sa svojih 70 godina smatra da vrijeme "ne radi za nju" i dodaje kako više i ne može imati još jedan face lifting, pa će se nastaviti njegovati samo tretmanima i kozmetikom.

Prema njezinim riječima, poslije kompletnog face liftinga koji je imala u listopadu 2019. osjećala je značajne bolove, a oči su joj izgledale različito. Ozzy joj je htio dogovoriti korektivnu operaciju, ali nije to prihvatila, unatoč dotadašnjem pozitivnom iskustvu sa zahvatima. Odlučila je taj puta sve ostaviti kako je. "Ta me ideja plašila i bila mi je odbojna. Stvarno sam pretjerala, odlučila sam da je bilo dosta", rekla je.

Time je završilo njeno dugo putovanje kroz svijet estetskih zahvata, o čemu je pisala u autobiografiji "Neslomljiva" iz 2013. "Nije mnogo toga ostalo što nisam dala dotjerati, rastegnuti, oguliti, tretirati laserom, pojačati, poboljšati ili potpuno ukloniti", napisala je. Smatra da je sada postala prestara za daljnje zahvate, no to nije stav većine estetskih kirurga koji izvode operacije poput podizanja lica. Obično se smatra da nema gornje dobne granice za estetsku operaciju. Uz to, tretmani kože, kao što su laserski, ultrazvučni i drugi, povoljno djeluju na kvalitetu kože, bez obzira na to koliko godina pacijent ima.

Sharonina odluka o prekidu s estetskim operacijama došla je u vrijeme u kojem je posvećena brizi za četiri godine starijeg supruga koji se oporavlja od teškog covida-19 koji je imao prošle godine, ali i od ozljede kralježnice, zbog koje je privremeno odustao od koncerata. Sharon će se uskoro više posvetiti poslu; komentirat će krunidbu kralja Charlesa III za jednu televizijsku kuću, a krajem godine ponovo kreće i reality serija "The Osbournes", koja prati dogodovštine članova njihove obitelji.

Linker
19. ožujak 2024 14:13