Samo fileri

Reality zvijezda poručuje: Mnogi misle da sam imala hrpu operacija na licu, ali to je zabluda

Ne skriva da je stavila filere u usnice i zbog toga nije nimalo požalila, naprotiv, kaže da je to najbolje što je ikada učinila.

Članice medijskog klana Kardashian/Jenner dižu prašinu gdje god se pojave, pa izuzetak nije bio ni dolazak Kylie i Kendall Jenner te Kourtney Kardashian na Coachellu, slavni kalifornijski glazbeni festival. Sestre Jenner česte su festivalske gošće, za razliku od Kourtney (43) koja ne dolazi često, ali se pojavila prošlog vikenda kako bi podržala supruga Travisa Barkera koji je nastupao sa svojim bendom Blink-182. Kendall (27) je, nagađa se, došla kako bi podržala repera Bad Bunnyja, čime su se pojačale priče o njihovoj romansi, no najviše se govori o Kylie (25) koja je došla u društvu sestara i prijatelja i bez potencijalnog dragog, glumca Timothéeja Chalameta.

image

Kylie Jenner kaže da je oduvijek bila samouvjerena, a tome uči i kćer Stormi

INSTAGRAM

Ipak, privukla je pažnju jer su mnogi uočili da na fotografiji snimljenoj dok se probija kroz gužvu ima vidljivo tanje usnice nego inače, objavio je Mirror. Korisnici platforme Reddit odmah su počeli spekulirati kako je reality zvijezda otopila filere, o čijem je korištenju i sama još ranije govorila te su pozdravili njezin povratak prirodnom izgledu. Drugi pak misle da je na toj fotografiji jednostavno stisnula usta i oni bi mogli biti u pravu, jer na fotografijama s festivala koje je na Instagramu objavila Kylie njene usnice ne izgledaju vidljivo stanjene kao na toj fotografiji, ali ne izgledaju baš ni onako pune kao inače.

image

S prijateljima na Coachelli

INSTAGRAM

Kylie je ovih dana o filerima i glasinama o estetskim operacijama progovorila u intervjuu za Homme Girls. Na pitanje o tome jesu li joj usnice bile izvor nesigurnosti u mlađim danima, odgovorila je: "Velika je zabluda to što mnogi misle da sam imala silne operacije na licu i da sam bila nekakva nesigurna osoba, ali istina je suprotna. Da, sviđaju mi se pune usne i željela sam ih imati, ali sam isto tako bila samouvjerena kroz cijelo odrastanje, najsamouvjerenija u društvu, zalagala sam se za sve. Malo sam bila nesigurna u vezi usnica, pa sam u njih stavila filere i to je najbolje što sam ikada učinila. Nije mi zbog toga nimalo žao, iako sam i prije uvijek mislila da sam slatka.”

image

Kylieina je najveća strast njena kozmetička tvrtka

INSTAGRAM

Otkrila je i kako se kao djevojčica voljela igrati s majčinom šminkom, a mama Kris Jenner imala je "najveću kolekciju šminke, sva ta prekrasna Chanelova sjenila kojima sam bila opsjednuta i toliko ruževa". Zbog takvih je igara znala upasti u nevolju, no ljubav prema make-upu dovela ju je do vlastite kozmetičke linije koji je pokrenula kad joj je bilo sedamnaest. Kylie Cosmetics njena je najveća strast, uživala je, kaže, u lansiranju limitiranih kolekcija, no sad joj je cilj obogatiti i proširiti temeljnu liniju te radi na rebrendiranju tvrtke. Ono što je naučila o ljepoti prenosi i na petogodišnju kćer Stormi (s bivšim partnerom, reperom Travisom Scottom, ima i jednogodišnjeg sina Wolfa), a najvažnije što ju je naučila je da je savršena takva kakva je i da uvijek, baš uvijek bude sigurna u sebe.

Linker
26. ožujak 2024 15:13