GLOW EKSPERT

Nove tehnologije i anti-aging metode: Ovo su čudotvorci za jedro lice i čvrstu figuru

Strastven prema novim tehnologijama i inovativnim anti-aging metodama, dr. Nikola Milojević ove sezone oblikuje tijela naprednim uređajem EmSculpt Neo, koji topi masti i učvršćuje mišiće, a po istom principu radi EmFace - koji ‘vježba‘ i tako pomlađuje lice.

Dr. Nikola Milojević, vlasnik zagrebačke Poliklinike Milojević i londonske klinike Milo Clinic, poznat je po tome što svojim pacijentima uvijek nastoji pružiti najbolje od najboljeg. U neprestanoj potrazi za najinovativnijim tehnologijama za svježiji i skladniji izgled, renomirani stručnjak za estetsku medicinu osigurao je aktualni svjetski hit - prestižne neinvazivne tretmane EmSculpt Neo za oblikovanje tijela, i EmFace za lifting lica.

image

Dr. Nikola Milojević

EmSculpt Neo još je napredniji i učinkovitiji nasljednik proslavljenog EmSculpta - elektromagnetskog tretmana kojim se mišići aktiviraju kao da ste napravili 20.000 trbušnjaka. Osim što lijepo preoblikuje i učvršćuje tijelo, EmSculpt ubrzava rezultate vježbanja, pa je omiljen i među sportašima. Također pomaže u rehabilitaciji nakon ozljeda te u rješavanju dijastaze (razmicanja) trbušnih mišića nakon porođaja. Nakon velikog uspjeha s EmSculptom, dr. Milojević zamijenio ga je najnovijom verzijom EmSculpt Neo koja je superučinkovita i u otapanju masti i zatezanju kože.

Po uzoru na EmSculpt Neo nastala je njezina "sestrinska" tehnologija EmFace - jedinstveni tretman što istodobno učvršćuje mišiće lica i pomlađuje kožu. Dr. Milojević preporučuje EmSculpt Neo i EmFace kao savršen tandem da ljeto dočekate u punom sjaju - jedrog lica i čvrste figure.


EmSculpt Neo

30 posto manje masti, a 25 posto više mišića

Samo četiri polusatna tretmana EmSculpt Neo tijekom dva tjedna djeluju na tijelo kao da ste u razdoblju od tri do četiri mjeseca odrađivali intenzivan trening otpornosti, odnosno vježbe što poboljšavaju mišićnu snagu i izdržljivost. No, tretmani EmSculpt Neo ne zahtijevaju nimalo napora jer jednostavno - ležite. Pritom mišići jačaju, a masne naslage se otapaju - i to dugoročno. U sljedeća tri mjeseca nakon tretmana tijelo u prosjeku ima 25 posto više mišića, a 30 posto manje masti.

image

EmSculpt Neo preoblikuje i najtvrdokornije zone - trbuh, bokove, stražnjicu, nadlaktice pa čak i listove nogu

"Ovi impresivni rezultati i znanstveno su dokazani u kliničkim istraživanjima učinaka najinovativnijeg uređaja za oblikovanje tijela EmSculpt Neo, jedinog takve vrste u svijetu. Riječ je o kombinaciji dvije tehnologije - intenzivne elektromagnetske stimulacije HIFEM i radiofrekvencije, koje tijekom tretmana djeluju istodobno, međusobno se nadopunjujući. Dok HIFEM potiče tisuće kontrakcija u mišićima uslijed čega se oni izgrađuju i osnažuju, radiofrekvencija lagano zagrijava tkivo, pospješujući otapanje masti", objašnjava dr. Milojević, dodajući da radiofrekvencija ujedno zateže kožu, a na mišiće djeluje poput zagrijavanja prije tjelovježbe: povećava se prokrvljenost, a time i opskrba kisikom i hranjivim tvarima, što pridonosi bržoj izgradnji mišića.

EmSculpt Neo jednostavan je i bezbolan tretman kojim se mogu preoblikovati i učvrstiti trbuh, bokovi, stražnjica, nadlaktice te listovi nogu. Pritom se na ciljano područje postavlja sonda, odnosno aplikator koji istodobno emitira elektromagnetsku i radiofrekvencijsku energiju.

Preporučuju se četiri 30-minutna tretmana u dva tjedna, s razmacima od dva do tri dana. Optimalni rezultati vidljivi su dva do tri mjeseca nakon posljednjeg tretmana. Za održavanje rezultata tretmani se mogu ponavljati svakih 6 do 12 mjeseci.

Na tretmane mogu ići i osobe s većim viškom kilograma (indeks tjelesne mase do 35).

Za EmSculpt Neo nije potrebna prethodna priprema, a odmah nakon tretmana može se nastaviti s uobičajenim aktivnostima. Da bi tretmani bili još djelotvorniji, najbolje ih je uklopiti u zdrav način života.

"EmSculpt Neo doista jest izuzetno učinkovit, ali ne može se sve svoditi samo na to. Najbolji rezultati postižu se uz zdravu prehranu, redovitu tjelovježbu i dovoljno spavanja, jer organizam se najintenzivnije obnavlja noću. Što bolje spavate, to ćete lakše mršavjeti i održavati normalnu tjelesnu težinu", preporučuje dr. Milojević.


EmFace

Visokoenergetske ‘vježbe‘ za lice

Iz tretmana EmSculpt Neo za oblikovanje tijela proizašao je i novi tretman za lice EmFace. Riječ je o sličnoj kombinaciji radiofrekvencije i mišićne elektrostimulacije HIFES - visokoučinkovite struje što potiče mišićne kontrakcije, povećavajući na taj način čvrstoću i gipkost mišića na licu.

"Kako starimo, sve više gubimo masnih naslaga, što licu daju jedrinu, ali i mišićni tonus, pa lice počinje "padati". Mišićnom elektrostimulacijom može se "podići" kao da vježbate takozvanu jogu za lice, ali za razliku od vježbi koje treba svakodnevno izvoditi dulje vrijeme da bi se postigli rezultati, EmFace djeluje na mnogo brži i intenzivniji način. Tome uvelike pridonosi i radiofrekvencija što zagrijavanjem potiče stvaranje kolagena i elastina u koži pa ona postaje čvršća i zategnutija. Klinička istraživanja pokazala su da EmFace povećava tonus mišića lica za 30 posto dajući mu punoću, a da smanjuje bore za čak 37 posto. Tko ne želi botoks i filere, EmFace je odlična alternativa", kaže dr. Milojević. Pritom napominje da se EmFace također može i kombinirati s botoksom ili filerima za još sveobuhvatnije i profinjenije rezultate, ali ne primjenjuju se istodobno. S EmFaceom se može započeti nakon što protekne najmanje mjesec dana od apliciranja botoksa ili filera.

image

EmFace odlična je alternativa botoksu i filerima

EmFace se provodi tako da se sonde, odnosno aplikatori pomoću posebnih naljepnica postave na čelo i obraze. Tretman traje 20 minuta, a preporučuje se dvotjedna kura od četiri tretmana u razmacima od dva do tri dana. Već neposredno nakon prvog tretmana lice poprima svježiji izgled, a optimalni rezultati vidljivi su u prosjeku 90 dana nakon posljednjeg tretmana te se još dodatno poboljšavaju tijekom sljedećih nekoliko tjedana. Za održavanje rezultata preporučuje se ponavljanje tretmana svakih 6 do 12 mjeseci.

"EmFace je bezbolan te, osim prethodnog čišćenja lica, ne zahtijeva nikakvu posebnu pripremu ni oporavak. Na tretmane mogu ići osobe s raznim tipovima i stanjima kože, uključujući hiperpigmentacije i rozaceju. U skladu s time svakome preporučujemo i odgovarajuću njegu", kaže dr. Milojević, u čijoj poliklinici se provode i kozmetički tretmani najprestižnijih svjetskih brendova, među kojima su Augustinus Bader, 111SKIN i ZO Skin Health.

Linker
05. ožujak 2024 13:07