A ja mislila...

Morala je na operaciju: Cardi B htjela filerima popraviti nos pa gadno požalila

Ponesena savjetima s Instagrama, reperica je otišla na oblikovanje nosa punilima. Očito nije baš znala što radi, jer rezultate kakve je dobila nije očekivala.

Reperica Cardi B nikad nije skrivala postupke estetske medicine kojima se podvrgnula; govorila je otvoreno o povećanju grudi i otkrila da je to učinila kako bi prevladala osjećaj nesigurnosti, a priznala je i da je stražnjicu povećala nelegalno, neprovjerenim injekcijama i u "nečijem podrumu". Podijelila je s javnošću i uklanjanje tog materijala iz stražnjice, kao i odlazak u ordinaciju estetskog kirurga poslije poroda 2020. Iste je godine operirala i nos.

Tatin nos

No, kako je sada rekla u showu Jasona Leeja na hip hoperskoj Revolt TV, na rinoplastiku ne bi bila otišla da je bila zadovoljna rezultatima oblikovanja nosa filerima.

"Uvijek sam osjećala da imam velik nos. Još dok nisam bila poznata mislila sam ‘Prokletstvo, imam tatin nos‘, ali bojala sam se bilo što učiniti. No, vidjela sam s vremenom da postoji i nekirurški način, pa sam 2019. otišla na oblikovanje nosa filerima", rekla je 30-godišnja reperica.

Rezultati su je iznenadili, jer je nakon postupka njen nos izgledao veće, a ona se nadala da će izgledati manje. "Zabrljala sam", priznala je.

image

Cardi B u showu objašnjava što joj se dogodilo s nosom

REVOLT TV/PLANET/PROFIMEDIA

Zakoni fizike

Na Leejevo pitanje kako je mogla misliti da će joj injekcije filera učiniti nos manjim kad su namijenjene dodavanju volumena, Cardi je odgovorila: "Gle, kad vidiš stvari na Instagramu, imaju smisla. No, fileri su mi produžili nos. I ne samo da su mi produžili vrh nosa, nego su mi i proširili nos. Nisam imala drugog izbora, nego otići na rinoplastiku."

image

Reperica 2019. godine, prije intervencija na nosu

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nije poslušala Kim

Cardi je, naime, prvo pokušala otopiti filere, ali nikako nije mogla vratiti originalni oblik nosa, pa joj je, kaže, jedino rješenje bila estetska operacija nosa. Iskrena reperica otkrila je i kako joj je Kim Kardashian davala savjete o plastičnim operacijama, a dala joj je i popis mogućih estetskih kirurga.

"Nazvala sam nekoliko ljudi s popisa, ali sam ipak na kraju otišla kirurgu koji nije bio na njenoj listi", rekla je.

Linker
25. travanj 2024 11:26