12. godinu za redom

CEMS kongres u Opatiji okuplja vodeće stručnjake iz područja estetske medicine i kirurgije

Znate li gdje se postavljaju novi trendovi estetske medicine? Gdje se uči novim tehnikama i širi znanje? Sve to događa se u bisernoj Opatiji, već 12. godinu za redom na Croatian Esthetic Medicine Symposiumu – CEMS. Njegov začetnik, doc. dr. sc. Željko Rotim, više od jednog desetljeća okuplja brojne svjetske stručnjake estetske medicine na jednom mjestu – u srcu Kvarnera.

Ovogodišnji CEMS okupit će brojne svjetske stručnjake u području estetske medicine i kirurgije. Kongres će se održati u Hotelu Ambasador od 17. do 19. ožujka, a sudionicima će pružiti jedinstvenu priliku za novim znanjima, usavršavanjem postojećeg znanja i upoznavanje s najnovijim dostignućima u ovom području.

Tijekom trodnevnog kongresa, sudionici će imati priliku sudjelovati u raznim predavanjima, radionicama i interaktivnim sesijama koje pokrivaju najnovije trendove i tehnike u estetskoj medicini i kirurgiji. Stručnjaci će predstaviti nove tehnologije, proizvode i tretmane koji se koriste u ovoj industriji, a sudionici će imati priliku postavljati pitanja i raspravljati o najnovijim trendovima u estetskoj medicini i kirurgiji.

image
PRESS

"Volimo i trebamo postavljati trendove. Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima na našem području trebamo biti dio stvaranja. Biti u žarištu zbivanja gdje se promjene događaju velikom brzinom. A najviše od svega volimo provoditi vrijeme s dragim kolegama iz cijeloga svijeta. Iz godine u godinu, sami sebe iznenadimo s trendovima koje postavimo, a time sve više i više nadograđujemo i unapređujemo ono što već znamo o estetskoj medicini i što ćemo novoga još otkriti i naučiti", poručili su organizatori.

image
PRESS

Neke od trendova donosimo u nastavku:

  • Biostimulatori su se pojavili kao game changer-i u svijetu estetske medicine. Pomlađuju vanjski izgled lica, ali djeluju i na poticanje prirodne regeneracije unutar našeg tijela, kako bi naša ljepota i mladolikost dolazila i iznutra. Zahvaljujući tvrtki Pontus Pharma, na CEMS-u ćemo imati priliku vidjeti primjenu i rezultate Mastelli patentiranih polinukleotida PN-HPT®, game changera kojeg već sad nazivaju „Ferrarijem anti-aginga“.
  • U želji za što prirodnijim rezultatima, u pomoć nam uskače Restylane sa svojim dermalnim filerima. Dermalni fileri zadržavaju prirodni izgled lica, no promjene su itekako vidljive – koža izgleda mlađe, podatnije i revitalizirano. Svi bismo to htjeli, zar ne?
  • Kao jedan od trendova ističe se i Sculptra branda Proximum. Tretman koji aktivira prirodnu moć vaše kože na način da revitalizira proizvodnju kolagena za mladenački izgled.
  • U razmišljanju jesu li moguće promjene i pomlađivanje bez zahvata – odgovor nam je stigao u obliku dodatka prehrani – Kollagen Shot. Visokom dozom MSM-a, koji je ključan za sve pozitivne učinke ovih dodataka prehrani, Gaia Naturelle osigurala je praktično i jednostavno rješenje za djelovanje iznutra prema van. Ovim proizvodom, svakako je postavljen fokus na to kako jednostavnim dodacima prehrane možemo utjecati na vlastiti izgled.

Ovo su samo nekih od mnogobrojnih trendova o kojima ćemo pričati ovaj vikend. Osim učenja, dobra zabava na CEMS-u je zagarantirana. Ove godine, 12. izdanje CEMS-a zaključuje se humanitarnom gala večerom u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner. Vidimo se u bisernoj Opatiji!

Linker
21. travanj 2024 22:37