REUTERS
ŽESTOKI ZAVODNIK

Tom Hardy: Netipičan, a tako seksi

Jedan od trenutačno najpopularnijih britanskih glumaca u Hollywoodu netipični je dandy: u klasični elegantni engleski stil ležernost unose njegova nepodšišana brada i narukvice u boji

Zvijezda aktualnog kinohita "Venom" i serijala "Tabu", koji se ovih dana prikazuje na nacionalnoj televiziji, nekonvencionalni je britanski šminker. U garderobi Toma Hardyja (41) ima, naime, i klasičnih cipela, i besprijekorno krojenih odijela ispod kojih nosi prsluke - što se smatra tipičnom kombinacijom svakog dandyja - ali oni na mišićavom glumcu pomalo grubih crta lica izgledaju više frajerski, a manje uglađeno i elegantno. Možda i stoga što često ima pomalo neurednu bradu, a i kosa mu je rijetko kad stilizirana. Na njemu, dakle, definitivno nije uvijek sve “popeglano”, za što - kaže Hardy - postoji i opravdanje.

TABOO --
U TV serijalu ‘Tabu’ Hardy ima glavnu ulogu

NEW YORK, NY - JANUARY 13: Tom Hardy is seen at LAX on January 13, 2017 in New York City.  (Photo by starzfly/Bauer-Griffin/GC Images)
GC Images

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 07:  Tom Hardy arrives for

Prisjećajući se školskih dana u razgovoru za rujansko izdanje časopisa Esquire priznao je da su ga užasavale kratke hlače ispeglane “na crtu” i uštirkane košulje kratkih rukava - što mu je kao britanskom osnovnoškolcu bila dnevna uniforma. U odrasloj se dobi, stoga, ne opterećuje modnim pravilima: crvenim tepihom prošeta u tenisicama, a - suprotno bontonu - u zatvorenim prostorima povremeno ne skine šiltericu s glave. U šali kaže da su mu osim sata i šarenih narukvica najdraži modni dodaci - mrlje od čokolade i mesnog umaka koje mu dvogodišnji sin redovito ostavlja na odjeći.

Ključne komade kojima možete kopirati stil glumca Toma Hardyja odabrala je stilistica Iva Gradišer!

Pamučni prsluk 249 kn ZARA

Pamučni sako 499 kn ZARA

Lagana pernata jakna 549 kn H.E. BY MANGO

Traperice 1180 kn REPLAY

Vans šilterica 229 kn SHOE-BE-DO

Nike tenisice 996 kn SHOOSTER

Linker
23. travanj 2024 13:05