Matej Dokić
GLORIA IN SPECIJAL

Svestrana Massimova kći Mirna Savić: TV lice za nove generacije

Kći zagrebačkog glazbenika Massima Savića svestrana je djevojka: studira novinarstvo, radi kao TV voditeljica i DJ, a u slobodno vrijeme igra se s modom - i sa svojim bokserom Mangom.

Iako je postala poznata prije tri godine kad je na nacionalnoj televiziji vodila emisiju HR Demo klub, Mirna Savić (25) vratila se u fokus javnosti otkako ima tri nova "javna" posla. Kći zagrebačkog glazbenika Massima Savića novo je lice RTL-a gdje vodi zabavnu emisiju Top.HR, Dj vještine brusi na radiju Anteni i voditeljica je i urednica satiričkih vijesti na NewsBar TV-u, a da i sama ima smisla za humor pokazuje na Instagram profilu Mirnine Babuške.

25-godišnja voditeljica voli knjige, društvene igre i šetnje s bokserom Mangom, ali i poput većine žena - obožava modu. U razgovoru za shopping magazin Gloria IN Specijal otkrila je da svojim modnim kombinacijama često svoje kolege iz redakcije nasmije do suza te da bi voljela da joj je mama Eni sačuvala neke svoje stare komade. Kakve su to odjevne kombinacije "po njezinoj mjeri" pokazala je u modnom editorijalu za novi broj shopping magazina Gloria IN Specijal koji je u prodaji od 26. ožujka, a u kojem vas očekuju veliki vodič za proljetni shopping, noviteti iz svijeta ljepote te trendovi u interijerima.

Linker
19. travanj 2024 23:53