WireImage
svestran i sasvim u svom filmu

Patrick Schwarzenegger nosi 'it' sportske komade

Iako bi mogao provoditi vrijeme trošeći obiteljsko bogatstvo, sin akcijske zvijezde sam zarađuje od petnaeste godine - glumi, dizajnira i prodaje pizze.

Dok mnoga djeca holivudskih glumaca troše obiteljsko bogatstvo na raskalašene zabave, Patrick Schwarzenegger, sin Arnolda Schwarzeneggera, sam zarađuje, a cijeni i rad svojih roditelja. Njegov otac, slavni Terminator, uzor mu je u životu jer se s dvadeset dolara u džepu, gotovo ne znajući engleski jezik, krajem šezdesetih preselio iz Austrije u SAD - i ostvario zavidnu glumačku i političku karijeru.

_DSC2000.ARW
U filmu ‘Ponoćno sunce’ partnerica mu je američka glumica Bella Thorn

- To mi je pouka da uvijek slijedim svoj put - rekao je 24-godišnji Patrick kojeg ne zabrinjavaju usporedbe s ocem - ni po izgledu ni po talentu. Glavna uloga u romantičnoj drami "Ponoćno sunce" njegov je veliki glumački debi. Obožava ljubiće i svoju djevojku (trenutačno je u vezi s manekenkom Abby Champion).

- Uvijek je nastojim iznenaditi nekom romantičnom gestom - rekao je glumac koji osim nježnog srca ima i dojmljive mišiće. Patrick, čija je majka Maria Shriver nećakinja bivšeg američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, počeo je zarađivati već kao petnaestogodišnjak.

Jedan je od trojice osnivača modne marke muške sportske odjeće Project360, za koju je kreirao odjeću koju i sam nosi - majice, hudice i trenirke sašivene od ekološki uzgojenog pamuka, a dio prihoda od prodaje ide u korist različitih dobrotvornih udruga i zaklada.

Picture Perfect Press
Kul je nositi - prevelike majice

Beverly Hills, CA  - LOS ANGELES, CA  - Patrick schwarzenegger shopping at rodeo drive

Pictured: Patrick schwarzenegger



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 358493972, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Majica i jakna iz kolekcije brenda Project360

No voli nositi i odijela, osobito elegantne i glamurozne modele američkog dizajnera Toma Forda čije je zaštitno lice bio prije tri godine.

HOLLYWOOD, CA - MARCH 15:  Patrick Schwarzenegger attends Global Road Entertainment's world premiere of
Getty Images
Plavo odijelo Giorgio Armani

NEW YORK, NY - FEBRUARY 06:  Patrick Schwarzenegger attends Men's Runway Show at Park Avenue Armory on February 6, 2018 in New York City.  (Photo by Roy Rochlin/Getty Images)
Getty Images
Plišani sako i hlače Tom Ford

Osim toga, kao i njegov otac koji je s kolegama Sylvesterom Stalloneom, Bruceom Willisom i Demi Moore početkom devedesetih osnovao lanac restorana Planet Hollywood, i Patrick je krenuo u ugostiteljski biznis: od 2014. godine vlasnik je lanca pizzerija Blaze Pizza.

Ključne elegantne i sportske komade kakve voli i Patrick Schwarzenegger odabrala je naša stilistica Iva Gradišer!

Sako 959 kn, s.Oliver

Hlače 339 kn, s.Oliver

Majica 89 kn, H&M

Donji dio trenirke 199 kn, New Yorker

Nike tenisice 760 kn, Buzz

Linker
19. travanj 2024 13:50