Vladimira Spindler
STILSKE TRANSFORMACIJE

Matko Knešaurek: O mom stajlingu brine supruga

Promjene imidža i često neudobni kostimi dio su profesionalne svakodnevnice Matka Knešaureka. Ne čudi stoga što 32-godišnji glumac u vrijeme kad nije na sceni uživa u stilskoj jednostavnosti i udobnosti - odjeven u trenirku ili traperice i bijelu majicu.

Osim u novom mjuziklu ‘Alphonsine’ kazališta Komedija, 190 centimetara visokog Zagrepčanina trenutačno se može gledati i u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, gdje svake nedjelje utjelovljuje neku domaću ili stranu glazbenu zvijezdu, a dosad se, kaže, najviše zabavio glumeći legendarnog pjevača Freddieja Mercuryja, na kojeg zbog visine, stasa i frizure donekle i nalikuje.

Nova TV
Kao pjevač Anthony Kiedis u showu Tvoje lice zvuči poznato, s perikom koja ga je podsjetila na imidž iz srednjoškolskih dana - kad je slušao rock i imao dugačku kosu

Transformacija u Anthonyja Kiedisa, frontmena grupe Red Hot Chili Peppers, bila mu je pak prigoda da se prisjeti srednjoškolskih dana, kad je imao dugačku kosu i slušao rock-glazbu koja mu je formirala imidž.

- Bez kožnate jakne nije mi padalo na pamet izlaziti iz kuće - kaže glumac, koji je u međuvremenu promijenio i glazbeni i modni ukus. Danas se najradije opušta uz klasičare Franza Liszta, Johanna Sebastiana Bacha i Franza Schuberta, a i stil mu je ‘klasično’ muški - s košuljom i trapericama kao dnevnom uniformom.

Vladimira Spindler

U ČEMU NA PREMIJERU

Iako volim sportski stil, u svečanim prigodama dam si truda - pa odjenem elegantne hlače, polo-majicu ili košulju. U hladnijim danima i sako. Ne mislim da odijelo čini čovjeka. Možda te kultivira na prvu, ali kad progovoriš, jasno je imaš li uz fino odijelo i - fine manire.

SHOPPING AFINITETI

Najskuplji komad u mom ormaru je kaput modne kuće Tom Ford, koji sam kupio prije šest godina u New Yorku. No marke mi zaista nisu važne. Draže mi je potrošiti novac na putovanja, darove za suprugu Anicu i kćer Taliju, pa i na dobre automobile. Odlaske u shopping odjeće prepuštam supruzi koja za to ima strpljenja i volje, a ja, pak, kupujem namirnice i ostale kućanske potrepštine - u trapericama i bijeloj majici koje mi je ona odabrala.

promocija sapunice Zlatni dvori (radni naslov) / MSU / Zagreb 09.06.2016. / foto: Maja Jurovic / Matko Knesaurek
Maja Jurović

MODNI UZOR

Glumac Johnny Depp, pogotovo sad pod ‘stare dane’ - iako on, za razliku od mene, obožava lančiće, nosi prstenje i narukvice, marame i šešire...

TAJNA VITKE LINIJE

Vježbam u teretani, odlazim u duge šetnje i igram se s kćerkicom.

Vladimira Spindler

Linker
19. travanj 2024 02:56