Prsluk Saint Laurent od 900 dolara, košulja Gap od 55 dolara
 Jackson Lee / Splash News
UKRADI STIL

Jednog od najseksepilnijih frajera na svijetu odijeva - supruga!

Status jednog od najseksepilnijih muškaraca u svijetu zvijezda akcijskog filma ‘Deadpool 2’ stekla je i neumornim vježbanjem u teretani, dok ‘bildanje’ odjevnog stila prepušta supruzi, glumici Blake Lively, koja je u njegovu garderobu uvela gospodske elemente poput - prsluka.

Premda su mu se pojavile prve bore, a zalisci posijedjeli, Ryan Reynolds (41), dva puta proglašen najseksepilnijim muškarcem svijeta (2008. i 2009. prema izboru časopisa People’s) i dalje je vraški zgodan. Malo se od te privlačnosti može vidjeti u akcijskom filmu ‘Deadpool”, čiji drugi nastavak obara kinorekorde, jer kanadskog glumca u većini scena skriva maska. No na promociji filma po svjetskim metropolama obožavateljice je šarmirao ne samo zavodljivim osmijehom i mišićavim stasom, nego i odjevnim stilom.

NARITA, JAPAN - MAY 28:  Ryan Reynolds is seen upon arrival at Narita International Airport on May 28, 2018 in Narita, Japan.  (Photo by Jun Sato/GC Images)
GC Images
Jakna Brunello Cucinelli od dvije tisuće dolara i hlače J brand od 180 dolara

Jackson Lee / Splash News
Prsluk Saint Laurent od 900 dolara, košulja Gap od 55 dolara

Reynolds, naime, slovi kao jedan od najbolje odjevenih holivudskih glumaca, a zasluga je to, kaže, njegove prelijepe supruge, američke glumice Blake Lively. I sama redovito na popisu modnih ikona, u njegovu je garderobu, u kojoj prevladavaju pamučne majice, keper hlače i tenisice, ‘uvela’ klasične muške komade - poput prsluka, koji ležernim kombinacijama daje dozu elegancije pa glumac ostavlja dojam frajera uglađenih manira. U posvemašnji miks u njegovom modnom odabiru uklapa se i spoj različitih stilova te dizajnerskih i konfekcijskih marki. Tako će uz jaknu japanskog kreatora Yunye Watanabea, koja stoji nekoliko tisuća eura, navući traperice švedske marke Nudie od 150 eura.

Blake Lively and Ryan Reynolds hold hands as they leave the premiere of DeadPool 2 at Loews Lincoln Square in NYC
<P>
Pictured: Blake Lively and Ryan Reynolds
<B>Ref: SPL1696380  150518  </B><BR/>
Picture by: Jawad Elatab / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:310-821-2666<BR/>
New York:212-619-2666<BR/>
London:870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Jawad Elatab / Splash News
Sa suprugom Blake Lively, američkom glumicom

Ključni komadi za kopiranje imidža holivudskog glumca: elegantne cipele i hlače na crtu kombiniraju se sa sportskom pamučnom jaknom!

Pamučna košulja 139 kn, Bershka

Pamučni prsluk 299 kn, Zara

Pamučna jakna 449 kn H.E. by Mango

Hlače od pamuka i lana, 599 kn, S.Oliver

Kožnate cipele, 949 kn Massimo Dutti

Tenisice Adidas, 369 kn, Deichmann

Linker
18. travanj 2024 21:50