Matea Smolčić Senčar
VIDEO

Zvijezde nove Glorije Glam: Zavirite na snimanje s Dinom i Viktorijom Rađom

Zvijezde naslovnice magazina Gloria Glam, Viktorija i Dino Rađa, za novi broj magazina su otvorili vrata svojeg intimnog svijeta koji već više od dvadeset godina čuvaju samo za sebe. Zavirite na snimanje!

Iako se mediji godinama bave njihovom vezom, Viktorija i Dino Rađa izbjegavali su govoriti o svojem privatnom životu sve do sad: u novom broju magazina Gloria Glam možete ih upoznati kroz, kako su sami naglasili, nikad iskreniji i nikad opušteniji intervju. Koliko su opušteni jedno s drugim pokazali su i na snimanju, na kojem je bivši košarkaš priznao kako je njegova supruga rođena za kameru, za razliku od njega.

- Ona se rodila za kameru, a ja naradije nikad ne bih stao pred nju jer sam cijeli život vezan uz nju. Najradije bih da me puste na miru - govori Dino, dok Viktorija s osmijehom dodaje da je tome tako zato što je "on istinska zvijezda, a zvijezde se tako osjećaju".

Donosimo vam video "iza scene": zavirite na snimanje novog broja magazina Gloria Glam, koji je u prodaji od sutra, 19. lipnja, a u novom broju vam Gloria Glam i Nivea daruju dizajnersku ogrlicu LuLu Couture s poludragim kamenom u raznim bojama!

Linker
11. travanj 2024 23:54