Ana Mihalić
LUKSUZNI DVOMJESEČNK

Sarajevo Film Festival: Glamurozna promocija magazina GloriaGLAM uz brojna poznata lica

Promocija novog izdanja magazina GloriaGLAM i novog niche mirisa parfemske kuće Amouage, održana u subotu u Glorijinom paviljonu na sarajevskom festivalskom trgu, bila je prigoda da se umjesto o filmovima na kratko razgovara samo o – ljepoti življenja.

Gdje su putovali, koga su ondje upoznali, u kakvim su zalogajima uživali, što su sve doživjeli – ali i koje mirise su onjušili – samo su neka od iskustva koja su međusobno podijelili uzvanici promocije, među kojima su bili i Sherwan Haji te Simon Hussein Al-Bazoon, zvijezde filma "Druga strana nade" s kojim je 11. kolovoza otvoren 23. Sarajevo Film Festival.

glumci filma Druga strana nade Sherwan Haji, Svjetlana Žaknić,  Simon Al-Bazoon i Nada Biletic vlasnica lanca parfumerija Inoma, Sarajevo film festival 2017, 12082017, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić
Sherwan Haji i Simon Al-Bazoon, glumci filma "Druga strana nade" u društvu vlasnice parfumerije LANA Svjetlane Žaknić i vlasnice lanca parfumerija Inoma Nade Biletić

Na iznenađenje mnogih, finski su se glumci pokazali kao vrsni poznavatelji niche parfema, a bez daha ih je ostavio - Figment, novi niche miris parfemske kuće Amouage. Uostalom, kao i sve uzvanike promocije koji su prvi put imali prigodu onjušiti posve novu olfaktivnu kreaciju Chistophera Chonga, kreativnog direktora Amouagea. Chongova inspiracija za cvjetni ženski i drvenasti muški miris, koji se u Bosni i Hercegovini ekskluzivno mogu kupiti u sarajevskoj parfumeriji Inoma, bile su opera i – Butan. Jer, ta je kraljevina na jugu Azije jedina država na svijetu koja ima ustrojeno ministarstvo sreće. A sudeći po dobrom raspoloženju gostiju u Glorijinom paviljonu, gospodin Chong u svojem je naumu bio uspješan.

glumci filma Druga strana nade Simon Al-Bazoon i Sherwan Haji, Sarajevo film festival 2017, 12082017, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić
Glumci filma "Druga strana nade" Simon Al-bazoon i Sherwan Haji

Alena Dzebo glumica, Sarajevo film festival 2017, 12082017, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić
Bosanskohercegovačka glumica Alena Džebo

zagrebacka glumica Lana Baric, Sarajevo film festival 2017, 12082017, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić
Zagrebačka glumica Lana Barić

Novi broj magazina GloriaGLAM koji su svi željeli prelistati donosi inspirativne priče uspješnih Hrvatica i Hrvata, smjernice kako zaraditi na Instagramu te poklone za svaku čitateljicu: specijalni modni prilog s 340 ideja za novu modnu sezonu i putno pakiranje Ziaja gela za tuširanje s proteinima kašmira. Pogledajte kako je bilo na sarajevskoj promociji luskuznog dvomjesečnika!

Linker
19. travanj 2024 11:42