Gloria Glam
NAJČITANIJI I NAJPRESTIŽNIJI

Ne propustite novi broj magazina Gloria Glam i dar - neodoljiv parfem

Novi broj najčitanijeg i najprestižnijeg lifestyle časopisa od 5. listopada je na svim kioscima i vodi vas na uzbudljivo putovanje na kojem vas čeka pregršt zanimljivog sadržaja.

Zvijezde naslovnice nvoog broja Glorije Glam je glumica Nataše Janjić Medančić koja je za Gloriju Glam dala prvi intervju nakon što je postala majka te iskreno progovorila o tome koliko joj se život promijenio, kao i o povratku na kazališne daske. Uz to se osvrnula i na činjenicu koliko su žene posebna i snažna bića. Takvom društvu na stranicama Glorije Glam pridružila se i francuska spisateljica Leila Slimani, čiji romani istodobno uzbuđuju i užasavaju te njezina sugrađanka Valerie Messika čiji su blješatavi komadi nakita simboli ženske neovisnosti. Ljepota žene krije se i u sestrinskim odnosima što su nam potvrdile Aleksandra i Snježana Dojčinović, Nika i Mia Matić te Daniela i Nataša Trbović. Emocije u novom broju zavladale su i na modnim stranicama te editorijalu fotografkinje Jelene Balić koji čini posvetu zavodljivoj esenciji žene.

Nizu ekskluzivnih razgovora pridružio se i holivudski zavodnik Brad Pitt, gastro chef Matija Jagić te kultni talijanski dizajner i arhitekt Piero Lissoni. Uz inspirativne intervjue i priče na glamuroznim stranicama čitatelje čeka pregršt inspiracije uz koju će u novu sezonu ući stilski dobro pripremljeni, izbalansirani, zadovoljni i ispunjeni.

Sve to samo je dio onoga što vas čeka u novoj Gloriji Glam koja svim čitateljima daruje neodoljiv parfem – Moschino Toy 2.

Linker
15. travanj 2024 20:37