Ivan Posavec
GLORIA GLAM

Estetska reprezentacija Hrvatske: 10 najboljih doktora za ljepotu

Predstavljamo najboljih deset doktora za ljepotu zahvaljujući kojima je Hrvatska postala zemlja gdje se obavi čak osam posto estetskih zahvata u Europskoj uniji - ne samo kad je riječ o domaćem stanovništvu, nego i o strancima koji znaju da tu dobivaju uslugu na svjetskoj razini, ali po znatno nižoj cijeni

Prošla su vremena kada su samo žene u zrelim godinama bile “ciljna skupina” estetskih kirurga i ostalih stručnjaka za pomlađivanje - danas i djevojke nastoje svim raspoloživim sredstvima stvoriti najbolje verzije sebe. To, naravno, ima najviše veze s obožavanjem mladolikosti i sebeljubljem, ali i s fantastičnim napretkom plastične i estetske kirurgije te industrije filera, botoksa i raznih aparata uz čiju pomoć svako “ružno pače” lako postane divan labud.

Dobro obaviješteni stranci, nezadovoljni nekim detaljem svog izgleda, znaju da će u Hrvatskoj, osim prelijepog mora i dobre hrane, dobiti uslugu na svjetskoj razini, a po znatno nižoj cijeni. Neki od ovih liječnika obavljaju i do tri faceliftinga tjedno i isto toliko korekcija dojki, neki su velemajstori za noseve, drugi za liposukcije i lasere, među njima je jedan od 12 najdoktora u Velikoj Britaniji za filere, kao i vrhunske stručnjakinje za neinvazivne zahvate... Dobro je živjeti u doba kada za svaku nesavršenost postoje i savršeni alati i odlični majstori vrijedni upoznavanja.

Siniša Glumičić, Sanda Stanec, Zoran Žgaljardić, Rajko Tončić, Ivana Nola, Jeannette Gjurić, Dinko Bagatin, Ana Maletić, Aleksandar Milenović i Nikola Milojević - po čemu su poznati najbolji doktori za ljepotu u Hrvatskoj donosi novi broj luksuznog dvomjesečnika GloriaGLAM koji vas daruje novim mirisom Versace pour femme Dylan Blue.

Linker
16. studeni 2022 20:06