INTIMNO VJENČANJE

Zvijezda serije ‘Emily u Parizu‘ udala se za američkog redatelja: Lily Collins blistala u kreaciji Ralpha Laurena

Kći glazbenika Phila Collinsa udala se za nakon tri godine veze za američkog redatelja Charliea McDowella. Uz to, ima još jedan razlog za slavlje jer u studenom na Netflixu izlazi druga sezona popularne serije ‘Emily u Parizu‘.

"Ono što je započelo kao bajka, sada je moja vječna stvarnost. Nikada neću riječima moći pravilno opisati kakav nam je bio prošli vikend, ali 'čarobno' je poprilično dobra riječ za početak", napisala je na Instagramu uz vjenčanu fotografiju glumica Lily Collins. Zvijezda serije "Emily u Parizu" udala se za američkog redatelja i pisca Charliea McDowella, najpoznatijeg po filmu iz 2014. godine "Ona koju volim".

Sudbonosno da izrekli su 4. rujna u Coloradu, na intimnoj proslavi, a vijest o vjenčanju Lily je podijelila na svojim društvenim mrežama.

U predivnoj bijeloj vjenčanici s čipkom, brenda Ralph Lauren, sa suprugom je pozirala ispred vodopada. Slavilo se u prostranoj kotlini okruženoj planinama, u luksuznom resortu "Dunton Hot Springs".

McDowell ju je zaprosio u rujnu prošle godine, a veliki ljubitelj prirode za prijelomni trenutak u njihovim životima odabrao je izletište u Novom Meksiku. Glomazan zlatni prsten s rozim dijamantom pun je pogodak za Lily, a ne bi ga se posramila niti prpošna Emily Cooper.

U intervjuu za Extra Lily je rekla kako je na brojnim snimanjima i fotografiranjima uvijek odbijala bilo kakav nakit staviti na prstenjak lijeve ruke jer je on rezerviran za onaj "pravi", a pravog je i dočekala.

Sreća nakon neuspješnih veza

Šuškanja o njihovoj vezi započela su u srpnju 2019. godine kad su se zajedno pojavili u javnosti, a samozatajna Lily vezu je potvrdila fotografijom na Instagramu mjesec dana kasnije.

Napisala je "uvijek ti čuvam leđa" i napokon svima pokazala kako je dočekala "princa na bijelom konju" nakon nekoliko neuspješnih veza s kolegama glumcima - Zacom Efronom, Chrisom Evansom, Jamiejem Campbellom Bowerom i Taylorom Lautnerom.

Čitajte i: Romantika na najjače: Slavnoj glumici priredio nezaboravne zaruke, a prsten oduzima dah!

image
Lily Collins i Charlie McDowell
GOTPAP/STARMAX/PROFIMEDIA

Kći glazbenika Phila Collinsa proslavila se u seriji "Emily u Parizu" gdje glumi mladu Amerikanku koja na nekoliko mjeseci odlazi raditi kao stručnjakinja za digitalni marketing u jednu francusku agenciju. Suočena s brojnim izazovima, Emily uz svoj šarm i poletnost uspjeva prebroditi baš svaki problem, a u prvom su planu brojne kulturološke razlike protagonista. U kolovozu su završili snimanje druge sezone, a premijera na Netflixu bi trebala biti u studenom ove godine.

image
Lilly Collins na snimanju druge sezone 'Emily u Parizu'
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Kad je Emily stigla u Pariz, mnogi su joj progledali kroz prste, ali u drugoj sezoni neće biti tako lako. Morat će se više potruditi naučiti francuski i upoznati njihovu kulturu", rekao je redatelj Darren Star.

Čitajte i: Spremaju se nove epizode 'Emily u Parizu': Evo što sve znamo o drugoj sezoni serije koja je podijelila mišljenja

Linker
24. travanj 2024 22:23