GIANNINA GIBELLI

Zvijezda popularnog showa na Netflixu oduševljena Dalmacijom: ‘Ovo je sve što sam željela‘

Giannina Gibelli koja se proslavila sudjelovanjem u popularnom Netflixovom reality showu "Love is Blind", ovih je dana posjetila Dalmaciju.

Često zaboravimo u koliko lijepoj zemlji živimo, dok nas stranci na to ne podsjete! Ovoga puta na to nas je podsjetila Giannina Gibelli, zvijezda Netflixovog reality showa Love is Blind, koja je ovih dana odmarala u Hrvatskoj.

Posjetila je Split, Trogir i Hvar, a pratiteljima i obožavateljima se pohvalila kako je uživala na jedrilici usidrenoj na Palmižani.

Čitajte i: Još malo pa gotovo: Netflix testira način da zabrani višestruko ulogiravanje s jednog računa

Oduševljena i zadivljena našim Hvarom, Giannina je odmah objavila fotografiju u kojoj je napisala "Mogla bih živjeti na ovom otoku", a i za Split ima samo riječi hvale.

"Nisam znala što će me ovdje dočekati dok nisam došla i ovo je sve što sam željela", napisala je.

Čitajte i: Oscari su pokazali novu holivudsku stvarnost: Netflix je kralj!

Giannina se inače proslavila sudjelovanjem u sociološkom eksperimentu Love iz Blind u kojem su supružnici (Nck i Vanessa Lachey) okuplili samce koji su kroz prva tri tjedna imali spojeve na slijepo, doslovno da ne vide osobu s kojom su na spoju.

Nakon tri tjedna, muškarci su mogli zaprositi žene ako osjete duboku povezanost s njima, a tek kada se zaruče, mogu vidjeti osobu s kojom su provodili vrijeme. Kad se parovi upoznaju uživo, stvari se zakompliciraju.

Linker
18. travanj 2024 17:00