Slatko iščekivanje

Zvijezda filma ‘Igre gladi‘ postat će majka! Sa suprugom čeka dijete nakon dvije godine braka

Nagađanja o trudnoći slavne glumice, i to da nosi sinčića, pojavila su se još prošle godine. Međutim, par je trenutačno potvrdio samo trudnoću, ali spol djeteta još uvijek nije poznat javnosti.

Zvijezda filma 'Igre gladi' Jennifer Lawrence (31) čeka prvo dijete sa suprugom vlasnikom umjetničke galerije Gladstone 64 na Upper East Sideu u New Yorku Cookeom Maroneyjem (37).

Vijest je potvrđena od strane glasnogovornika dobitnice Oscara i jedne od najpoznatijih glumica s holivudske A liste.

Nagađanja o trudnoći slavne glumice, i to da nosi sinčića, pojavila su se još prošle godine. Međutim, par je trenutačno potvrdio samo trudnoću, ali spol djeteta još uvijek nije poznat javnosti.

Lawrence i Maroney svoju su vezu potvrdili u lipnju 2018., a u veljači sljedeće godine su se i zaručili.

Par se vjenčao 19. listopada 2019. na Rhode Islandu. Bilo je to vjenčanje sa 150 uzvanika, a među njima i neke od glumičinih poznatih prijateljica poput Adele, Amy Schumer, Kris Jenner i Emme Stone.

image
Par se vjenčao 19. listopada 2019. na Rhode Islandu.
SPLASH/PROFIMEDIA

Svečanost se održala na luksuznom imanju Belcourt of Newport, u vili koju je 1894. projektirao američki arhitekt Richard Morris Hunt. Imanje je inspirirano lovačkom kućom Luja XIII u Versaillesu, a trenutno je dom Carolyn Rafaelian, izvršne direktorice Alexa i Ani.

U lipnju 2019. Lawrence je u podcastu Catt Sadler nazvala Maroneyja "najvećim ljudskim bićem koje je ikada srela" te da se "osjeća počašćenom što će postati Maroney".

"Zaista jest, a s njim je svaki dan sve bolji", rekla je tada glumica.

image
Redovito su viđeni u šetnji Manhattanom.
SPLASH/PROFIMEDIA

Na pitanje zašto se odlučila udati za Maroney, Lawrence je nastavila: "Počelo mi se kod njega sviđati baš sve, počevši od onih osnovnih stvari, poput kako se osjećam u njegovom društvu i je li fin i ljubazan".

Iako Cooke ne voli sa suprugom na javna događanja par se često može vidjeti u opuštenoj šetnji Manhattanom, kupnji namirnica i u potrazi za odjevnim kombinacijama.

Prije Maroneya, najplaćenija glumica 2015. i 2016. godine bila je u vezi s redateljem Darrenom Aronofskyjim, muzičarom Chrisom Martinom i glumcem Nicholasom Houltom.

Linker
21. travanj 2024 19:10