nema odmora

Zoran Šprajc se hvali jutarnjom navikom, a u tome nije sam: Non-stop ga prati neodoljiva pomoćnica

Popularni urednik i voditelj RTL Direkta u studenom opet je završio u bolnici i to na ugradnji četvrtog stenta. Danas se svima pohvalio da se uredno drži zdravog života prije odlaska na posao.

"Dobro jutro, mi se malo rastežemo, a kako vi počinjete dan?", poručio je omiljeni voditelj Zoran Šprajc sa svoje terase na kojoj vježba na sobnom biciklu. Pronašao je način da vježba unatoč vremenskim uvjetima vani, a društvo mu vjerno radi njegov kućni ljubimac Bela.

Naoružan slušalicama i omiljenom glazbenom podlogom Zoran ne preskače vježbu, a mnogi su se zabrinuli što vježba u papučama i to još bez čarapa.

Omiljeni voditelj RTL televizije prvi put je u bolnici završio 2013. i to na hitnoj operaciji, a to stanje, kako je rekao, prouzročili su mu stres, dvije i pol kutije cigareta dnevno, nekretanje te nezdrava i neredovita prehrana, baš zato je počeo uvoditi u svoj raspored redovitu vježbu. Drugi infarkt doživio je na isti dan prije šest godina, a tada mu je ugrađen treći stent.

Četvrti stent je ugradio prošli mjesec, a tu crticu iz života je komentirao u svom stilu. "Kao i svaki pravi motor (a osobito onaj koji pogoni ovakav teretnjak) konačno i moj ima četiri cilindra. Upgrejdanje i fine tuning izvršeni pod ravnanjem maestra Borisa Starčevića i prve violine Tomislava Letilovića u kardiološkoj radionici KB Merkur Damira Kozmara. Sve je prošlo dobro da ne može bolje, a još dobrija vijest za sve pacijente KB Dubrava je da su uz Merkur i ostale zagrebačke bolnice počele prihvaćati pacijente s Dubrave. Loša vijest je da pritisak postaje sve veći i ako se ovako nastavi postat će neizdrživ. Zato sebe i svoje čuvajte više nego ikada!", napisao je Šprajc i poručio da se "vidimo u ponedjeljak u RTL Direktu".

image
Šprajc se rado odazvao akciji pošumljavanja na Sljemenu.
BRUNO KONJEVIC/CROPIX

U pauzi kad se oporavljao kod kuće često je znao naglasiti da se ozbiljno posvetio kardio terapiji i da njegov ljubimac i on imaju šuma-livada- Instagram ritam, a dokaz da je Bela ozbiljno shvatila ozbiljno svoj posao jer gazdi radi društvo svaki dan dokazuju njihove zajedničke neodoljive fotografije.

"I njoj i meni se nabralo kila pa smo odlučili to zajedno riješiti. Više šetnje i kretnje, manje jela i pila, preko vode do slobode i deset kila u deset tjedana manje", napisao je.







Nakon što su ga otpuštali s kardiologije kako bi se što brže oporavio, posebno ga je razveselio da je na popisu zdrave hrane stoji i crna čokolada kojoj ne može odoljeti...

image
Svečana dodjela medijskih nagrada Zlatni Studio 2019. i slavlje Zorana Šprajca.
MARKO TODOROV/CROPIX
Linker
19. travanj 2024 04:06