ŽIVOT ROCK ZVIJEZDE

‘Zločesti dečko‘ konačno se skrasio: Glazbenik je čist već dvije i pol godine, izgleda bolje no ikad, a i oženio se

Vjenčali su se u rujnu, samo dva dana nakon što su potvrdili svoje zaruke, a njihovi bendovi The Libertines i Puta Madres svirali su na ceremoniji.

Pete Doherty (42) je u ponedjeljak navečer na koncertu svog benda The Libertines u Manchesteru pokazao svoj impresivan gubitak kilograma.

Glazbenik je na pozornicu kročio s novim izgledom nekoliko tjedana nakon tajnog vjenčanja sa svojom kolegicom iz benda Puta Madres Katiom de Vidas, piše Daily Mail.

Pete je na koncertu nosio sivo odijelo i plavu majicu kratkih rukava, te je izgledao osjetno vitkiji nego kada je primijećen u Francuskoj ranije ove godine, gdje je živio s Katijom prije nego što su se vjenčali.

Pete je rekao sudbonosno da na privatnoj ceremoniji u hotelu Domaine Saint Clair u francuskom gradu Etretatu - njihovom domu posljednje tri godine. Vjenčali su se u rujnu, samo dva dana nakon što su potvrdili svoje zaruke, a njihovi bendovi The Libertines i Puta Madres svirali su na ceremoniji.

Čitajte i: Opet zajedno: Jane Seymour proslavila 60. rođendan svog ‘supruga‘ iz serije ‘Dr. Quinn: Žena vrač‘

Potvrđeno je da je Pete zaprosio filmsku montažerku, s kojom je hodao od 2012., ranije ove godine nakon što je ona pokazala blistavi prsten u objavi na Instagramu.

Posljednjih godina Pete, koji je prošlog tjedna otkrio da je dvije i pol godine čist od heroina, skrasio se sa svojom kolegicom iz benda u Francuskoj i napustio svoj životni stil lošeg dečka.

Rock zvijezda, koja je prije hodala s Kate Moss, a navodno je bila i u povremenoj vezi s pokojnom Amy Winehouse, viđena je u Francuskoj kako izgleda bolje no ikada.

Svoju puniju figuru pripisao je zamjeni droge za jelo, dodajući za BBC Scotland: 'Oporavljam se, pretpostavljam da sam dvije i pol godine čist od heroina što je velika stvar za mene i da, i dalje pišem glazbu, još uvijek pišem glazbu", rekao je.

Pete ima sina Astilea (18) iz veze s Lisom Moorish, a 2009. objavljeno je da je pjevaču bilo zabranjeno viđanje sa sinom zbog njegove ovisnosti.

image

Pete Doherty i Kati de Vidas

KAPI/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Još jedan slavni par iznenadio mnoge neočekivanom odlukom: Vjenčanja ipak neće biti

Nakon što je otišao na rehabilitaciju i očistio se, postao je mnogo bolji otac te se povezao sa sinom.

Lisa je za Metro 2009. rekla: 'Peter ima povremene probleme s oporavkom pa je bilo jako teško donijeti ovu odluku", rekla je i dodala: 'Ali kad je prošle godine izašao s rehabilitacije i počeo uređivati ​​svoj život, mislila sam da je pravo vrijeme da se obojica povežu. Želim da Astile ima tatu".

Linker
24. travanj 2024 07:03