Note ljubavi

Zlatko Mateša i njegova djevojka nisu mogli sakriti sreću: Nakon pola godine veze, uživaju još više

U 15. jubilarnom koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade u Zagrebu uživao je i predsjednik Hrvatskog olimpijskog te njegova nova partnerica, ugledna epidemiologinja.

Svježa ljubav u životu Zlatka Mateše i njegove partnerice Dijane Mayer i dalje cvjeta. Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i ugledna epidemiologinja uživali su u još jednom koncertu. Dobro rapoloženje i zanesenost glazbom nisu skrivali ni pred fotoaparatima, tako ih je fotograf Cropixa snimio na koncertu klape Intrade u Zagrebu.

image

Zlatko Mateša i Dijana Mayer uživali su u koncertu iz prvih redova.

DAMJAN TADIC/CROPIX

Izlazak u zagrebačku Cibonu je za sve posjetitelje i glazbenike započeo manjim šokom, naime nakon lažne dojave o bombi, prvo je umjesto očetka koncerta dvoranu pregledala policija. Nakon što se ustanovilo da je dojava ipak lažna, koncert je počeo oko 22 sata. Tradicionalni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade, kao i svake godine, oduševio je brojnu publiku - među kojima su u petak navečer bili Zlatko Mateša i Dijana Mayer. Poznati par uživao je u klapskim hitovima iz prvog reda.

To ne treba čuditi, budući da je ovaj par, veliki ljubitelj glazbe, naime zajednički odlazak na koncert u srpnju ove godine je i 'razotkrio' njihovu ljubav.

image

Zlatko Mateša i Dijana Mayer na koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade.

DAMJAN TADIC/CROPIX

Otkrio ih koncert

Ljetos su, nakon što su popustile sve epidemiološke mjere, Zlatko i Dijana uživali na koncertu u čast glazbenom umjetniku Arsenu Dediću, ispred zagrebačkog HNK.

Čitajte i: Romansa na pomolu! Nježno prijateljstvo Zlatka Mateše i ugledne epidemiologinje: ‘Nikad se ne zna što život nosi‘

"Nikad se ne zna što život nosi", s osmijehom je rekao 72-godišnji Mateša za magazin Gloria, ne krijući sreću zbog nježnog prijateljstva s dvadesetak godina mlađom epidemiologinjom. Zbog naravi njenog posla Dijana Mayer je gotovo svakodnevno putem svih medija građane pozivala na cijepljenje.

image

Zlatko Mateša i Dijana Mayer snimljeni u srpnju ove godine.

FOTOGRAFIJE: NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Lijepe su to vijesti, koje bude vjeru u ljubav, naime nepunih godinu dana prije toga Zlatko Mateša prekinuo je dugogodišnju vezu s 34 godine mlađom osječkom menadžericom Bojanom Maglaić, s kojom je bio zajedno gotovo cijelo djesetljeće.

Zlatko Mateša je izgleda pronašao srodnu dušu u epidemiologinji, s kojom dijeli strast prema dobroj glazbi.

Linker
06. travanj 2024 09:01