nikad se nije vratila

Životni zaokret nekad omiljene RTL-ove voditeljice! Belma nikad nije zažalila zbog važne odluke

Belma Džomba nikad nije zažalila što je prije više od deset godina napustila male ekrane. Iako je obožavala novinarstvo, novi životni izazovi - poput braka, roditeljstva i studija na Pravnom fakultetu - radovali su je nemjerljivo više. Danas uživa u ulozi direktorice TZ Općine Kostrena. S nekadašnjom kolegicom Renatom Sopek svoje je sugrađane potaknula na fizičku aktivnost u sklopu projekta Aktivna Hrvatska.

Direktorica TZ Kostrena, Belma Džomba, sa svojom je nekadašnjom kolegicom predvodila trening Aktivne Hrvatske. Pridružila se tako timu vodećeg hrvatskog sportsko - edukativnog projekta koji nastavlja s treninzima na otvorenom. Kostrenjani su uz Renatu Sopek i Belmu Džombu vježbali na otvorenom, a dame su tu priliku iskoristile kako bi istaknule kolike su važnosti i dobrobiti života na otvorenom.

Ne sumnjamo da su Renata i Belma imale i mnogo tema za privatni razgovor, budući da su nekad radile zajedno na RTL-u.

Danas su ti dani, pak, daleko iza Belme Džombe, televizijske ekrane napustila je zbog ljubavi, naime, nakon što se udala za Mirzu Džombu, te 2010. je otišla s njim živjeti u Poljsku. Po završetku njegove karijere, par se vratio u Rijeku, a dobili su i dvije djevojčice. Iako je imala prilike vratiti se pred ekrane, Belma je odlučila da njezina karijera treba otići u nekom drugačijem smjeru.

image
Filip Popović

Čitajte i: Totalni zaokret: Nakon proslave desete godišnjice braka, Belma uskoro okreće novu stranicu

U međuvremenu je, stoga, diplomirala, odradila pripravnički staž u odvjetničkom uredu te se posvetila obitelji. Nije zapostavila karijeru, a kada je sredinom prošle godine zasjela na poziciju direktorice Turističke zajednice Općine Kostrena, Belma je izjavila da su joj se ostvarili svi snovi. U svemu je svesrdno podržava ponosni suprug pa ne čudi što je par u sretnom braku već više od 10 godina.

image
Filip Popović
Linker
22. travanj 2024 15:35