nova ljubav poznate glumice

Život ih je spojio nekoliko puta! Romantična ljubavna priča Elizabete Brodić: ‘Poznajemo se iz vrtićkih dana‘

Glumica i voditeljica na Narodnom za magazin Gloria pričala je o glumačkim planovima, ali i predstavila svog novog odabranika - Andru Vrdoljaka.

Glumica i radijska voditeljica Elizabeta Brodić (25) po dobrom će pamtiti početak godine. Unatoč pandemiji ima predstave u HNK Varaždin, a odnedavno i - novog dečka. Riječ je o asistentu scenografije Andri Vrdoljaku (25) kojeg zna još iz vrtića, a kako su oboje iz centra Zagreba, susretali su se cijeli život. Radili su i na setu serije ‘Drugo ime ljubavi’ - ona ispred, a on iza kamere - no tad se nisu intenzivno družili. Ljubav se rodila prošle zime kad su se sreli na Cvjetnom trgu gdje se, kaže glumica, tada jedino moglo popiti dobro kuhano vino u gradu.

image
Andro Vrdoljak radi kao asistent scenografije, a Elizabeta Brodić kao voditeljica na Narodnom radiju
MARKO TODOROV/CROPIX

- Dijelimo puno toga, a najviše ljubav prema gastronomiji i putovanjima. On je majstor roštilja, a i moji su specijaliteti jela s mesom pa smo se i tu našli - govori Elizabeta, koja se prije nekoliko dana vratila s njihovog prvog romantičnog putovanja u Opatiji, a nada se da će uskoro moći i nekamo izvan granica Hrvatske.

image
Spaja ih ljubav prema putovanjima
MARKO TODOROV/CROPIX

Velika im je želja otputovati u Madrid i Istanbul, ali ako ‘polude’, možda će i na neku egzotičnu plažu. Neko će vrijeme pričekati jer Elizabeta uz jutarnju vikend šihtu na Narodnom radiju glumi u predstavi ‘Hrvatski bog masakra’ u HNK Varaždin, čija je iduća izvedba 21. travnja. Probe za predstavu redatelja i dramaturga Ivana Penovića odrađuje s oprezom, a igrat će je cijeli svibanj i lipanj ako to epidemiološke mjere budu dopuštale.

Linker
10. travanj 2024 09:05