Izaziva zavist

Živi ono što piše: Candace Bushnell, autorica ‘Seksa i grada‘, ljubi 21-godišnjeg manekena

Viđaju se od njujorškog Tjedna mode, a jalna prijateljica koja ju je odala medijima tvrdi da je mladić pravi pastuh.

Odgovor na pitanje ima li još uvijek seksa u gradu o kojem piše Candace Bushnell, potvrdan je. Spisateljica navodno izlazi sa zanosnim 21-godišnjim manekenom. Činjenica da ih dijeli dobna razlika od 42 godine sjajan je materijal za njezinu novu knjigu, mnogi bi je rado pročitali kad bi htjela "baciti na papir" svoje recentne ljubavne pustolovine.

Da je autorica knjige "Sex i grad" u vezi s mladim i navodno vrlo zgodnim udvaračem, potvrdila je za Page Six njezina (jalna) prijateljica.

"Pričala sam s njim, ima tamne oči i razbarušenu kosu, pravi je pastuh", tvrdi. Navodno su se upoznali proljetos, na njujorškom Tjednu mode.

"Vodi ga svugdje", tvrdi upućena frendica premda nema njihovih fotografija koje bi to potvrdile. Da situacija bude zanimljivija, zgodnoj spisateljici udvara se i 91-godišnjak. Uspješno mu izmiče i vrijeme provodi s novim dečkom.

image

Candace Bushnell

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kim Cattrall susrela se s kolegama iz serije koja ju je proslavila i svima poslala vrlo važnu poruku!

Otkako se 2012. razvela od deset godina mlađeg baletana Charlesa Askegarda (koji ju je ostavio zbog afere s manekenkom), uživa u svemu što joj život pruža. Da joj su neovisnost i sloboda draži od konvencionalnih veza, svjedoči zavidan popis njezinih bivših: izdavač Bob Guccione Jr., senator Al D'Amato, Ron Galotti, suosnivač časopisa Talk (on ju je, navodno, nadahnuo za lik Mr. Biga), maneken Michael Bergin te britanski financijaš Stephen Morris.

Kako obožava sve probati (tko ne bi da je na njezinom mjestu), u podcastu "Bradshaw Boys" izbrbljala se o spoju s Johnom Corbettom, koji je tumačio ulogu Carrienog dečka Aidana u HBO-ovom hitu, ali se nisu nastavili viđati jer je u isto vrijeme hodao i s Bo Derek, kojom se kasnije oženio.

"Ne možeš se natjecati s Bo Derek", zaključila je spisateljica.

Linker
19. travanj 2024 02:20