PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
Ponosni roditelji

Zgodni sin Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa diplomirao na prestižnom fakultetu

Američka glumica proslavila je veliki uspjeh sina Dylana koji je završio fakultet te time stavio točku na jedno životno poglavlje.

Američka glumica proslavila je veliki uspjeh sina Dylana koji je završio fakultet te time stavio točku na jedno životno poglavlje.

Američka glumica Catherine Zeta-Jones proslavila je u nedjelju promociju svog sina Dylana na Sveučilištu Brown te objavila fotografiju 21-godišnjaka koji nosi kapu i haljinu. Na slatkoj fotografiji glumica grli svog sina zajedno s 19-godišnjom kćeri Carys dok zajedno poziraju ispred sveučilišta.

"Čestitam na diplomi mom dječaku. Moj ponos, moja radost, Dylan. Neobjašnjivo sam ponosna na tebe i volim te neopisivo", napisala je Zeta-Jones.

Njezin suprug, 77-godišnji Michael, podijelio je fotografiju na kojoj pozira sa sinom, ispod koje je napisao: "Jedan ponosni tata! Čestitamo Dylanu! Bravo!"

Zeta-Jones je na društvenim mrežama dijelila fotografije sina Dylana dok je studirao. U listopadu 2019., tijekom njegove druge godine, objavila je fotografiju na kojoj su njih dvoje u Brownu. "U kampusu s mojim dječakom Dylanom", napisala je.

Na svom Instagram Storyju također je podijelila i dva isječka iz kampusa gdje je njen sin boravio kao student.

"Prekrasan jesenski dan", napisala je u jednom od videa.

U drugom Instagram Storyju, zvijezda America's Sweethearts objavila je urnebesnu fotografiju Dylanove istrošene paste za zube.

“Mislim da mom sinu treba nova tuba paste za zube. Ah, fakultetski život”, napisala je.

Linker
27. travanj 2024 02:32