BRAVO

Ženska dominacija u finalu ‘Supertalenta‘! Pobjedila je Anatacha, djevojka koja je sve dirnula svojom životnom pričom

Zlatni gumb Martine Tomčić, mlada glazbenica, pobjednica je osme sezone ‘Supertalenta‘. Prolazak u tri najbolje superfinalistice nije očekivala, a publika ju je favorizirala od samog početka.

Ove nedjelje na Novoj TV u velikoj završnici popularnog showa 'Supertalent' saznali smo pobjednika osme sezone. Tu titulu i nagradu od 200.000 kuna osvojila je Anatacha Filimone iz Drniša.

"Doslovno se tresem koliko mi je predobro. Najviše se želim zahvaliti žiriju, Martini koja mi je dala zlatni gumb, vidjela moj pjevački talent, hvala svim glasačima, presretna sam", rekla je mlada Drnišanka, koja je u fokus javnosti dospjela i zbog svoje životne priče. U audicijskoj emisiji rekla je kako joj obitelj baš i nije neka podrška. Trenutačno sa sestrom živi u učeničkom domu u Kaštel Štafiliću. "Trebala sam ići na Supertalent i prošle godine i prije dvije godine i nije mi mama nikad dala da dođem", rekla je talentirana glazbenica koja se na pozornici u audicijskoj emisiji i rasplakala, no to su bile suze radosnice budući da joj je Martina Tomčić stisnula zlatni gumb.

image

Polufinalni nastup

NOVA TV

Zbog pandemije koronavirusa, ovo je prvi put da se polufinalne i finalna emisija nije emitirala uživo iz zagrebačkog studija Jadran filma.

Prijašnjih godina isključivo je publika odlučivala o tome tko prolazi u finale, dok su to u polufinalnim emisijama birali članovi žirija (Maja Šuput Tatarinov, Janko Popović Volarić, Davor Bilman i Martina Tomčić). No, ovoga je puta bilo drugačije.

Oni su u već snimljenom finalu nakon završetka svih dvanaest nastupa odabrali tri najbolja superfinalista te su se potom otvorile telefonske linije za glasovanje stoga su odlučujuću riječ na kraju ipak imali gledatelji.

image

Frano Ridjan i Igor Mešin

NOVA TV

Prvu supefinalisticu Australka s hrvatskim korijenima s tatine strane proglasio je Janko Popović Volarić, Maja je proglasila Ukrajinku Tetianu Kundyk, dok je Bilmanu pripala čast otkriti posljednju superfinalisticu, a to je bila glazbenica iz Drniša, Anatacha Filimone.

"Svim mojim Australcima, hvala vam što me podupirete. I svim Hrvatima želim poručiti da je Hrvatska moj novi dom", rekla je Siena.

image

Siena Uremović

NOVA TV/SCREENSHOT

"Doslovno sam bez teksta, nisam očekivala da ću proći. Jako sam sretna, evo vidite kako mi suze idu. Moram reći da sam se jako potrudila za svaki nastup. Presretna sam. Bitno je sudjelovati", naglasila je Anatacha.

image

Anatacha Filimone

NOVA TV/SCREENSHOT

"Prije svega, hvala na komentarima i pregledima. Jako ih je puno. Sretna sam da ste prepoznali moj talent, koji ja ponekad ne vidim", rekla je skromna Ukrajinka.

Čitajte i: Martina Tomčić u suzama je pritisnula zlatni gumb: Duboko ju je dirnula mlada Drnišanka s teškom životnom pričom

image

Tetiana Kundyk

SCREENSHOT NOVA TV

Za pobjedu u osmoj sezoni Supertalenta borilo se 12 natjecatelja: Azra Grljević, Josip Šušnjara, Anatacha Filimone, Oleg Tatarynov, plesni studio Korak, Emilio Alcantara, Tetiana Kundyk, Fabijan Kovačević, Lucija Šarčević, Siena Uremović, Mark Bagarić i TK Marjan.

Čitajte i: Finale Supertalenta prvi put ne ide uživo, a Nova TV snimila je čak tri različita scenarija proglašenja pobjednika

Linker
17. travanj 2024 17:30