MOŽE LI BOLJE

Žene ga obožavaju, a pogledajte zašto s Kaiom Gerber čini najljepši holivudski par!

Američki glumac Austin Butler na njujoršku premijeru Elvisa stigao je ravno iz Gracelanda u društvu slavne manekenke, kćeri Cindy Crawford i multimilijunaša Randea Gerbera.

Jedan je od rijetkih, ako ne i jedini koji je u Jungle Roomu na imanju Graceland u Memphisu u Tennesseeju dobio privilegiju zasvirati na omiljenoj gitari Gibson neprežaljenog kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja.

image

Glumac se potpuno uživio u ulogu kralja rocka

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK

To su mu osobno omogućile Priscilla Presley i Lisa Marie Presley koje su oduševljene kako je Austin Butler u biografskom filmu, premijerno prikazanom na nedavno završenom filmskom festivalu u Cannesu, utjelovio Elvisa Presleyja. Butler se mjesecima, neki kažu i godinama, pripremao za ulogu koja će mu zasigurno obilježiti karijeru, a nije odustajao sve dok nije potpuno skinuo Elvisovu boju glasa i njegov način govora, s čega se još uvijek ne može - skinuti.

image

Privilegiju da zasvira na Elvisovoj gitari omogućila mu je Lisa Marie Presley

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK

A hypeu oko Austina Butlera (30), koji je prometnuo u jedno od prvih imena Hollywooda, znatno pridonosi i njegova veza s deset godina mlađim topmodelom Kaiom Gerber (20).

Čitajte i: Zaboravila je svoju prošlost: Jennifer Aniston napala Paris Hilton, gadno joj se obilo o glavu

O njihovoj vezi se nagađa od prosinca, kad su ih paparazzi snimili tijekom zajedničkog odlaska na jogu, a kao par su prvi puta, ne skrivajući se, ulicama Los Angelesa prošetali u ožujku.

Nisu samo obožavatelji mlade manekenke i glumca bili oduševljeni službenom potvrdom njihove veze, nego i mnogi drugi koji su ih odmah proglasili najljepšim holivudskim parom.

image

Austin Butler i Kaia Gerber smatraju se jednim od najljepših holivudskih parova

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prije Kaie Gerber Austin Butler je ljubio kolegicu Vanessu Hudgens s kojom je u vezi bio devet godina, a zbog nove ljubavi ostavio je Lily-Rose Melody Depp, kći Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis.

Kaia Gerber je prije njega bila u vezama s Peteom Davidsonom, američkim komičarom kojem očito mnogo više paše odnos sa znatno zrelijom Kim Kardashian, te glumcem Jacobom Elordijem.

image

Austin Butler u Jungle Roomu na imanju Graceland

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK
Linker
25. travanj 2024 14:46