Nije trudna

Zendaya sarkastično o lažnoj vijesti koja se širi: ‘Sad znate zašto me nema na društvenim mrežama‘

Šala na TikToku isprovocirala je tsunami oduševljenja zbog navodne trudnoće modne ikone koja nema vremena ni živaca svako malo opovrgavati da je u blaženom stanju.

"Sad vidite zašto me nema na Twitteru", oglasila se Zendaya komentirajući glasine da je trudna.

Bolje rečeno, društvene mreže kao da je poharao tsunami oduševljenja jer glumica i pjevačica s dečkom Tomom Hollandom navodno očekuje dijete.

Zendayu smeta to što se lažne vijesti o njoj lansiraju na tjednoj bazi, a ona nema ni vremena ni živaca opovrgavati "vijesti" o prekidu s dečkom, zvijezdom franšize "Spiderman" ili pak one da je njihova beba na putu. Kako god bilo, modna ikona i glumica iz serije "Euforija" nije trudna.

Čitajte i: Velika transformacija: Zendaya iznenadila obožavatelje znatno kraćom kosom

Za sve je kriva neukusna šala na TikToku sa ultrazvukom navodnog Zendayinog nerođenog djeteta. Nigdje nema dokaza da je na snimci doista riječ o glumici. Nitko se nije zapitao zašto samozatajna osoba poput nje "dijeli" tako intimnu objavu? I zašto se na kraju videa, ničim izazvana, pojavljuje Kris Jenner plešući na pjesmu "Lady Marmalade"?

Oni koji su pogledali video i povjerovali u Zendayinu trudnoću navodno su trebali bili "Krisseizirani", odnosno nasjeli na šalu, piše Yahoo koji se obratio se predstavnicima glumice za daljnje komentare.

Linker
15. travanj 2024 23:55