Profimedia, Press Association
INTIMNA ISPOVIJEST

Zayn Malik je javno progovorio o borbi s poremećajem prehrane

Glazbenik Zayn Malik se priključio dugom nizu poznatih osoba koje otvoreno progovaraju o poremećajima u prehrani.

Glazbenik koji je nekoć bio poznat kao član boy benda One Direction, a već godinama gradi uspješnu samostalnu karijeru o ovom je problemu pisao u svojoj autobioghrafiji, a sada je sve dodatno pojasnio u velikom intervjuu za Times.

"Svaki dio mog života bio je kontroliran i jasno određen, to je bilo jedino područje u kojem sam imao malo slobode; jedino u kojem sam mogao reći – Ne, to ne želim jesti!“ – izjavio je Malik i dodao da se problem riješio prirodno, sam od sebe, jednom kada je prevladao problem kontrole.

Dodao je da mu je majka pomogla da riješi situaciju s prehranom i da ponovno dođe u doticaj sa svim stvarima koje je izgubio zbog slave i karijere – "Vratio sam se u Englesku i proveo neko vrijeme s mamom od koje sam dobio ljubav, pažnju i razumijevanje. Kuhala mi je i bila je jako brižna i to mi je pomoglo da se mentalno povežem sa stvarima za koje sam mislio da sam ih izgubio."

Svjetske zvijezde sve češće javno progovaraju o poremećajima u prehrani, a nedavno je svoju intimnu priču o borbi s anoreksijom u intervju za magazin Gloria ispričala američka glumica Lily-Rose Depp.

Linker
17. travanj 2024 01:47