Sasvim nova žena

Zavodljiva u tridesetima, Ella poslušala savjete i odlučila na veliku promjenu imidža

Okrugli rođendan je poznata influencerica obilježila posjetom frizerskom salonu i nije požalila. Od dvadesetih godina oprostila je velikom retrospektivom i komentiranjem najznačajnijih fotografija. Ella Dvornik postigla je i više nego što je željela.

Dovoljno je da žena promijeni frizuru i može ostvariti sve što je naumila, a ako je suditi prema tome, velikim promjenama i sigurnim koracima Ella Dvornik ušla je u svoje tridesete. Kada već nije ovaj dan mogla obilježiti okupljanjem društva i feštom, ni večerom ili putovanjem, Ella je otišla u salon i svoju raznobojnu kosu obojila u vatreno-bakrenu nijansu.

"Flirty & thirty ulazim u tridesete vatreno! Hvala na vašim prijedlozima za boju, bakrena je pobijedila", rekla je najpoznatija domaća influencerica uz fotografiju na kojoj je pokazala svoj novi imidž. Ella je već neko vrijeme razmišljala o promjeni izgleda, a ideju su joj dali pratitelji. Bakrena boja i romantični valovi odlično joj stoje.

"Ovih dana planiramo drugačiji Božić. A bome i rođendan, iako sam se ponadala da će se sve otvoriti i da ću moći 30. proslaviti onako poštenjački, izgleda da je ta proslava rezervirana za iduću godinu. No nema beda, jer doma sam s najboljom ekipom!", objavila je Ella uoči svog velikog dana.

No, nije samo odlazak u salon ono čime je Ella obilježila ovaj rođendan. Od dvadesetih godina oprostila i video epilogom na YouTube kanalu, snimila je vlog u kojem je pokazala i prokomentirala fotografije snimljene proteklih 10 godina. Započela je s fotografijom proslave 20. rođendana. "Klošar bila, klošar ostala. Ne izgledam ništa drugačije nego danas", našalila se Ella. Tu je proslavu nazvala jednom od najboljih u životu.

Šetnja kroz lijepa sjećanja

Prisjetila se Ella i svoje šarene 'japanske' faze, u kojoj je bila zaluđena tom zemljom i trendovima koji iz nje dolaze. Prisjećajući se nekih dragih trenutaka, u listanju albuma priključio joj se i suprug Charles. Brzo je preskočila fazu u Kopenhagenu, kazavši da nema niti jednu fotografiju iz tog razdoblja na Facebooku. Od prvog zajedničkog putovanja u Pariz, do posjete njezine majke Danijele u London - Ella i Charles razgovarali su o zajedničkih sedam godina.

"Kao što možete vidjeti Charles i ja smo u Londonu, dok nismo imali djece, često išli u pub crawl. Krenuli bi od jutra i išli od kafića do kafića koliko bi nas držala jetra", našalila se Ella na hrpu zajedničkih fotografija iz izlazaka s Charlesom dok su živjeli u Engleskoj.

Pogledajte video

Također se prisjetila emotivnih trenutaka poput recimo godišnjice smrti njezinog tate. "Charles je pretpostavio da ću biti tužna pa mi je kupio cvijeće", kazala je. Prisjetili su se i brojnih zajedničkih putovanja. "Zato smo i nazvali Balie po Baliju", otkrila je Ella.

Preko početaka svog bloga iz 2015. do današnjih dana, Ella i Charles prisjetili su se njezinih dvadesetih godina. Od poslovnih uspjeha, dvoje djece, vjenčanja i medenog mjeseca - fotografijama su obilježili svaki bitan trenutak. "Bilo nam je zabavnije nego se vidi na fotografijama", zaključila je Ella.

Linker
18. travanj 2024 15:01